Lip fillers voor en na 1ml

2 september 2021

 

Lip fillers voor en na 1ml 


Benieuwd naar het verschil tussen voor en na lip fillers van 1ml? Lees dan gauw verder en scroll omlaag voor foto's. Ik heb een aantal keer lip fillers gehad dus ik kan je er aardig wat over vertellen. Je bent vast ook benieuwd hoe lang 1 ml fillers in je lippen blijft zitten en wat het kost.

Lip fillers voor en na 1ml Restylane

De filler die ik het vaakst in mijn lippen heb gehad is Restylane. Daar heb ik geen foto's van, maar het is vergelijkbaar met de voor en na 1ml lip fillers foto's van hieronder. Hier had ik namelijk 1ml Teosyal in mijn lippen laten injecteren. Bijna alles daarvan ging in mijn bovenlip en een héél klein beetje in mijn onderlip. Ik vind zelf dat 1 ml filler al een groot verschil maakt, vaak is zelfs 0.5ml al voldoende voor een natuurlijk resultaat.

Lip fillers voor en na 1ml: hoe blijft het zitten?

De restylane fillers waren na 3 maanden echt als sneeuw voor de zon verdwenen. Restylane raad ik daarom niet aan, het is een filler die snel oplost. In dit artikel vertel ik hoe lang filler mee gaat per soort en merk filler én per gebied waar je het laat injecteren. De Teosyal filler die ik hieronder heb laten injecteren bleef zo'n 6 maanden zitten. 

Lip fillers voor en na 1ml: wat kost het?

Fillers zijn duur, vooral als je ze elke paar maanden moet laten bijvullen. Daarom ben ik uiteindelijk gestopt met fillers in mijn lippen en heb ik een onwijs fijn product ontdekt waarmee je écht de look van lip fillers krijgt én het blijft 24 uur zitten. Maar goed, jij leest dit omdat je waarschijnlijk ook 1ml lip fillers wilt en je benieuwd bent wat dit kost. De  Restylane filler die ik dus niet aanraad, was 450 euro voor 1,5 ml maar we hadden er maar 1ml van gebruikt. (En ja, als je je filler niet op maakt betaal je alsnog de volledige prijs). De Teosyal filler van 1ml die je hieronder op de voor en na foto ziet, bleef een half jaar zitten en kostte 350 euro voor 1ml.  

Mijn ervaring is dat 3x lip fillers in iets meer dan een jaar tijd echt enorm duur is.  In je lippen blijft filler gewoon niet lang zitten, in tegenstelling tot de fillers in mijn neus die 2 jaar blijven zitten na mijn liquid nose job.

Meer weten over fillers? Meld je dan aan voor de nieuwste artikelen hierover in je mailbox:


Lip fillers voor en na 1ml

Lip fillers voor en na 1ml
Lip fillers voor en na 1ml

Op de foto hieronder zie je goed dat ik mijn neus correctie met filler nog niet had gehad. Lees hier mijn ervaring over mijn liquid nosejob met fillers
Een reactie posten