OVER HET PLATFORM

 


Over Life, Beauty & Style


Life, beauty & style is een online platform voor vrouwen met informatieve en inspirerende artikelen, tips en tricks op het gebied van Life, Beauty & Style. Dit zijn onderwerpen die altijd mijn persoonlijke interesse hebben gehad en waar ik veel over heb geleerd door de jaren heen... Dat geeft me dus ook veel om te delen. Ik deel mijn ervaringen, kennis en bevindingen over bepaalde onderwerpen hier op Life, beauty & style om anderen te informeren en te inspireren, maar soms ook om bewustzijn te creëren. Met dit online platform kan ik delen wat ik interessant, belangrijk en relevant vind om te delen. Op Life, beauty & style zijn er geen taboe-onderwerpen, omdat dit platform een ​​weerspiegeling van mezelf is. Ik ben een open boek, dus de artikelen die je hier leest kunnen ook lekker persoonlijk zijn. 😉 Dat maakt Life, beauty & style een combinatie van mijn persoonlijke blog en een online platform voor iedereen die van deze onderwerpen houdt.


Bekijk hier mijn PR & Media overzicht met samenwerkingen en media uitingen


Hopelijk lees je Life, beauty & style met veel plezier! Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op de homepage of stuur een mailtje naar malu@lifebeautystyle.nlNeem ook eens een kijkje op de Veelgestelde Vragen pagina, wie weet wordt jouw vraag daar al beantwoordt.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij / BLES magazine  op Facebook Instagram,en YouTube voor de laatste updates