PVC vloer kopen (5% KORTING MET MALU5)

14 september 2021

Wil je binnenkort goedkoop een PVC vloer kopen? Lees dan gauw verder. Als lezer van dit artikel mag ik je namelijk 5% korting aanbieden op je gehele vloer met kortingscode MALU5 als je je nieuwe PVC vloer koopt bij het Laminaatpaleis in Ede. Zelf heb ik onlangs mijn PVC vloer hier gekocht en ik deel die ervaring graag met je. En oh ja, hieronder ook meteen een preview van de PCV vloeren die het Laminaatpaleis biedt.


PVC vloer kopen en laten leggen

Tijdens onze zoektocht naar een PVC vloer kwamen wij het Laminaatpaleis in Ede tegen. Op de website zagen we dat er een ruim aanbod is in PVC vloeren, van houten PVC vloeren tot betonlook PVC vloeren en visgraat PVC vloeren. Voor ons was PVC sowieso belangrijk omdat we een hond hebben en we dus een vloer willen die tegen wat water en een stootje kan. Daarnaast is een PVC vloer makkelijk te onderhouden, dus de keuze voor PVC was gauw gemaakt. We kregen deskundig advies van de eigenaar Oguz, omdat we twijfelden of we voor PVC-click of plak moesten gaan. We kregen een offerte voor beide en nadat we uitgebreid de tijd hadden om een keuze te maken, wisten we het zeker: onze PVC vloer kopen we bij het Laminaatpaleis.

De breng- en leg service is ook erg fijn. De vloer wordt ruim op tijd besteld en wanneer je de vloer nodig hebt, bezorgd het Laminaatpaleis deze bij je thuis. Ook het leggen (inclusief gratis egaliseren van je vloer) is mogelijk. Lees nog even verder, want ik mag jou als lezer van dit artikel een mooie korting aanbieden die je honderden euro's kan besparen op je nieuwe vloer. 👇


PVC vloer kopen met 5% korting 'MALU5'

Omdat wij dus zo'n fijne ervaring hebben met onze PVC vloer kopen bij het Laminaatpaleis, wilde ik daar graag over schrijven. Daarop bood het Laminaatpaleis aan om lezers van dit artikel 5% korting te bieden op de gehele bestelling (geen minimum bedrag nodig) zodat ook jij kunt genieten van een prachtige nieuwe PVC vloer mét korting. De code die je kunt doorgeven als je naar het Laminaatpaleis gaat of even bij Oguz informeert is MALU5

Twijfel je nog op je voor een PVC vloer wilt gaan? Het Laminaatpaleis heeft uiteraard ook laminaat, houten vloeren, tegelvloeren, plinten en ondervloeren. Neem eens een kijkje op de website voor een sfeerimpressie of ga langs in de showroom. Hieronder zie je waar het Laminaatpaleis in Ede zit; op een zeer goed te bereiken terrein vanaf de A30 en A12 met voldoende parkeergelegenheid.


Laminaat Paleis showroom in Ede
*gesponsorde content


Een reactie posten