Visgraat PVC vloer (5% korting met MALU5)

Ben je op zoek naar een visgraat PVC vloer? Lees dan gauw verder, want ik vertel je graag waar je voor een visgraat PVC vloer kunt shoppen. Mét korting, want als lezer van dit artikel mag ik jou 5% korting op je gehele vloer aanbieden bij Laminaatpaleis in Ede. Ik was zelf zodanig enthousiast over mijn nieuwe vloer én de top (breng- en leg) service, dat ik mijn ervaring graag deel en jou als lezer een mooie korting mag aanbieden.


Visgraat pvc vloer kopen

Een visgraat PVC vloer is een klassieke, stijlvolle keuze als vloer in je huis. Maar een visgraat vloer kan ook zeker een moderne look geven. Zo zijn visgraat PVC vloeren bij het Laminaatpaleis in Ede beschikbaar in talloze kleuren en patronen beschikbaar. Zelfs in een steenlook. Toen wij onze vloer gingen uitzoeken vond ik het vooral erg fijn dat we de visgraat PVC vloeren even buiten de showroom konden leggen zodat we goed in het daglicht konden vergelijken. En we kregen goed advies bij de keuze voor een visgraat PVC vloer in click- of plak variant (i.v.m. vloerverwarming). Sowieso was de service van eigenaar Oguz echt top! Onder het genot van een kop koffie konden we alle vragen stellen en werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen. We hebben ook één plank mee naar huis mogen nemen om te checken of het echt goed bij onze meubels past, wat gelukkig zo is. Daarna hebben we onze offerte laten opstellen en kregen we ruim de tijd om te beslissen. Uiteindelijk wisten we zeker dat we onze vloer bij het Laminaatpaleis wilden kopen, omdat de vloeren levenslange garantie hebben en zij het ook nog eens kunnen bezorgen en leggen. En het mooie is: als jij ook bij het Laminaatpaleis in Ede voor je visgraat PVC vloer gaat kijken, dan krijg je met de kortingscode MALU5 5% korting op je gehele order. Dat kan zomaar honderden euro's schelen😊

Visgraat PVC vloer inclusief leggen

Laminaatpaleis had de meest voordelige vloer inclusief het leggen (en gratis bezorgen) dus dat stukje ontzorgen is erg prettig. We weten zeker dat de vloer leverbaar is wanneer wij 'm nodig hebben en dat het netjes gelegd wordt. Goed om te weten: de legservice is inclusief het egaliseren van de ondervloer en het verlijmen van vloerdelen. Een all-in prijs dus. Als je je visgraat PVC vloer bij het Laminaatpaleis in Ede koopt en ook laat leggen, geldt de 5% korting met code MALU5 dus op je gehele order.

Hieronder zie je waar het Laminaatpaleis in Ede zit; op een zeer goed te bereiken terrein vanaf de A30 en A12 met voldoende parkeergelegenheid.


Laminaat Paleis showroom in Ede  


Naast PVC visgraat vloeren vind je bij het Laminaatpaleis ook PVC click of plakvloeren, tegelvloeren, laminaat, houten vloeren, betonlook vloeren en ondervloeren en plinten. Eigenlijk alles om je hele woning te kunnen voorzien van een prachtige nieuwe vloer. Veel shop plezier en vergeet zeker niet tegen Oguz te zeggen dat je graag gebruik maakt van de code MALU5 zodat je 5% korting op jouw vloer krijgt.