Shop Mijn Kast

Welkom in mijn online kleding kast! Op deze pagina vind je alle items die ik te koop aan bied. Ik heb veel mooie (designer) items in zeer goede of zelfs nieuw staat. Ik ben zelf groot van van tweedehands items: veel goedkoper én hartstikke duurzaam. Gun deze items een tweede leven :) Neem eens een kijkje en laat het me weten als je interesse of vragen hebt. Hieronder licht ik zelf wat vragen toe, daaronder vind je alle items.


Waarom geen Vinted? 

Ik heb een tijdje geprobeerd mijn items op Vinted aan te bieden. Helaas zitten er bij mij in de buurt weinig afgifte punten, waardoor ik niet verschillende verzend opties kan bieden. Dan maak je als verkoper al weinig kans. Marktplaats ben ik geen fan van: hier ben ik zelf gigantisch opgelicht met de betaalmethode Gelijk oversteken. Dat wil ik niet nog eens riskeren. Kortom: ik maak graag gebruik van mijn eigen  platform om de items die ik niet meer draag te koop aan te bieden. 

Hoe bestel en betaal ik? 

Je kunt eenvoudig via de button bij het artikel laten weten dat je het artikel wil of een vraag hebt. Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Betalen kan via bankoverschrijving, Tikkie of Rabo betaal verzoek, daarna komt het pakket snel jouw kant op.


Gucci tas €175 
Chanel portemonnee €95 
Gucci schoenen maat 37 €100