Brilliant Smile Ervaring | Tanden Bleken Met Trays En Gel

2 mei 2023

Ik bleek mijn tanden al zo lang ik mij kan herinneren. Ik heb al veel verschillende merken geprobeerd, maar mijn zoektocht naar een effectieve en veilige tandenbleekset eindigde toen ik weer Brilliant Smile ontdekte. Járen geleden probeerde ik Brilliant Smile al maar ik had er zo gauw niet aan gedacht dit merk weer opnieuw te bestellen. Nu ik de set weer meerdere keren gebruik hebt denk ik dat ik voortaan hierbij blijf. Lees hieronder waarom!

Ik heb eerder andere bleekmethodes geprobeerd, maar ze waren ofwel te duur of hadden schadelijke chemicaliën waardoor ik pijnlijke tanden en tandvlees kreeg. Charcoal bleek sets doen bij mijn niks dus ik was  echt op zoek naar een bitje, gel en lamp set. 

Brilliant Smile is gelukkig anders dan andere merken. Met Brilliant Smile kun je zelf trays laten maken zodat ze perfect om je tanden vallen en de gel er dus niet uit loopt. Het is een thuisgebruik tandenbleekset die je tanden witter te maakt zonder het gebruik van peroxide of andere schadelijke chemicaliën. Doordat het bitje een perfecte match is met je tanden is deze set heel effectief: de gel blijft echt op je tanden zitten en wordt niet vermengt met speeksel. 

Ik ben nu een paar weken bezig met het gebruik van Brilliant Smile en ik vind mijn tanden nu wit genoeg. Vroeger bleekte ik meerdere keren per week, maar nu he
b ik het 1 keer per week gedaan, 4 weken lang. Vooral bij mijn hoektanden zie ik een groot verschil. Ik kreeg in een restaurant complimenten over hoe wit mijn tanden waren - dus toen realiseerde ik me dat het écht resultaat heeft opgeleverd. Zie de voor en na foto (na is in dat restaurant ;)

Als je op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om je tanden witter te maken, dan zou ik zeker Brilliant Smile aanraden. Er hangt  een wat hoger prijskaartje aan (zo rond de 100 dollar) dan de meeste tandenbleek strips en sets van andere merken zoals HiSmile en Diamond Smile. Maar dan krijg je ook wel een set die je járen kan gebruiken (dan hoef je alleen de gel opnieuw te bestellen) dus je krijgt zeker waar voor je geld😁
Een reactie posten