XL Hondenkussen Van Happy Animal Website

24 mei 2023

Als je een huisdier hebt wil je daar natuurlijk het allerbeste voor. Evi is ons hondje van 3,5 jaar oud en ze is echt mijn hondenkind! Nu ik ook daadwerkelijk moeder ben (van een echt kind haha) kan ik met zekerheid zeggen dat mijn voorbereidingen voordat we Evi als puppy kregen niet eens heel veel verschillen van onze voorbereidingen op een baby. Ik wilde gewoon het beste voor dat kleine witte bolletje wol. Van het beste voer tot ergonomische drinkbakjes, een stevige bench, het veiligste speelgoed en de meest zachte hondenmand... En van die laatste? Daar heeft ze er heel wat van versleten door de jaren heen. Hoog tijd dus voor een nieuwe, kwalitatieve mand voor Evi.


Er zijn natuurlijk ontzettend veel soorten hondenmanden en hondenkussens te vinden. We hebben een aantal manden gehad van zacht materiaal waar ze lekker in weg kon kruipen, maar dit was altijd van korte duur. Het liefst ligt ze namelijk bij ons op de bank. Ik snap het ook wel: dat biedt veel meer ruimte dan een relatief kleine hondenmand! Toch vinden we het niet altijd fijn als Evi op de bank springt, al helemaal niet nu we Loïs hebben die vaak bij ons zit op de bank. Daarnaast vind Evi het leuk om die kleinere fluffy manden rond te gooien, erin te bijten en mee te spelen alsof het een grote knuffel is. Daarom vond ik het tijd om eens iets nieuws te proberen: een extra groot hondenkussen. Zo eentje die ook wat steviger en zwaarder is. We hebben er een gekozen van Happy Animal website, die groot genoeg is om tussen ons TV meubel en de baby box te plaatsen. Evi ligt namelijk graag dichtbij Loïs, maar het idee dat ze gewoon haar eigen plekje heeft vind ik wel heel fijn. Een tijdje terug kwam er een enorme doos binnen en ik wist meteen: het is Evi haar nieuwe hondenkussen!


Ik ben er helemaal fan van, het is namelijk een heel stevig kussen van mooie stof die lijkt op de stof van onze bank. Het is echt onderdeel van ons meubilair nu. En voor de hond is het echt haar eigen plekje geworden waar ze heerlijk ligt te dromen overdag. We overwegen zelfs om haar 's nachts niet meer in haar bench te laten slapen maar gewoon lekker op haar XL hondenkussen van de Happy Animal website. Ook op zoek naar een fijn hondenkussen of een mand? Neem eens een kijkje!

Een reactie posten