Botox In Je Voorhoofd: Voordelen, Nadelen & Prijzen

12 mei 2023

 Botox voor je voorhoofd. Als je aan botox denkt, zie je dan ook niet een gladgestreken voorhoofd voor je? Botox wordt vandaar de dag nog steeds het meest gebruikt voor het voorhoofd, kraaienpootjes onder de ogen en de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen. Botox op je voorhoofd kan zelfs de diepere lijntjes als sneeuw voor de zon doen verdwijnen, waardoor omslachtige andere oplossingen (denk aan van ellende dan maar een pony knippen) niet nodig zijn.


Botox voorhoofd: voordelen

Het voorhoofd wordt bij veel klinieken gezien als één zone, terwijl het vaak best een brede plek is. De prijs voor botox wordt per zone gerekend, en die ligt rond de 70 euro. Heb je echt meerdere rimpels in je voorhoofd, dan komt er al gauw een zone bij. Toch is het een relatief goedkoop gebied om te behandelen. Botox in je voorhoofd laat de rimpels verdwijnen waardoor je er een stuk minder vermoeid uitziet. Daarnaast oog je ook wat jonger, en dat met slechts een paar prikjes.

Botox voorhoofd: nadelen

De botox werkt geleidelijk, dus het echte resultaat is vaak na 2 tot 3 weken zichtbaar. Daarnaast heeft botox een duur van ongeveer 3 maanden. Dat betekent dat je elke paar maanden de botox behandeling moet herhalen om blijvend resultaat te zien. Echter is het wel zo dat hoe vaker je de behandeling herhaalt, hoe langer het effect op den duur zal blijven. Een ander nadeel kan pijn zijn. Meestal krijg je een prima verdoving als je botox in je voorhoofd laat injecteren, maar zonder kan het echt pijnlijk zijn. Gelukkig zijn het dan maar een aantal kleine prikjes.

Botox voorhoofd: prijzen

De prijs van botox in je voorhoofd is sterk afhankelijk van de kliniek én het merk. Je hebt het merk Botox, maar ook Bocoture. Vaak wordt Botox gezien als het A-merk met een hoger prijskaartje en Bocoture als B-merk met een iets goedkoper prijskaartje. Laat je goed informeren, want een lager prijskaartje betekent vaak ook een kortere werking van het middel. Gemiddeld gezien kost één behandeling van botox in het voorhoofd zo'n 200 euro. 
Een reactie posten