Babyboom Nagels | Zo Creëer Je Ze Zelf

3 mei 2023

Babyboom nagels zijn een populaire nageltrend die er elegant en verfijnd uitzien. Het is een klassieke Franse manicure met een moderne twist. Babyboom nagels zijn wit aan de uiteinden en lichtroze aan de basis van de nagel, echter is er geen harde overgang tussen de 2 kleuren. De babyboom nagels hebben juist een vervaagde overgang tussen roze en wit. In dit artikel lees je hoe je deze nagels zelf kunt creëren.

Stap 1: Bereid je nagels voor 

Begin met het verwijderen van de oude nagellak en het knippen en vijlen van je nagels tot de gewenste lengte en vorm. Duw vervolgens je nagelriemen terug en vijl de randen van je nagels om ze glad te maken.


Stap 2: Breng een base coat aan 

Breng een laag base coat aan op je nagels om ze te beschermen en te voorkomen dat de nagellak afbladdert. Laat de base coat volledig drogen voordat je verder gaat.

Stap 3: Breng een lichtroze kleur aan 

Breng de lichtroze kleur aan op de basis van je nagels en zorg ervoor dat je een mooie overgang creëert naar de witte uiteinden. Het is belangrijk om de kleur dun aan te brengen om een ​​gelijkmatige afwerking te krijgen.

Stap 4: Breng de witte kleur aan 

Breng vervolgens de witte kleur aan op de uiteinden van je nagels. Maak de witte kleur niet te dik, anders ziet het er onnatuurlijk uit. Zorg ervoor dat de overgang tussen de lichtroze en witte kleur mooi en geleidelijk is.

Stap 5: Breng een top coat aan 

Breng tot slot een laag top coat aan om je nagels te beschermen en ze een glanzende afwerking te geven. Laat de top coat volledig drogen voordat je iets aanraakt.

Extra tips:
  • Je kunt ook gebruik maken van nagellakpennen om de overgang tussen de lichtroze en witte kleur mooi en geleidelijk te maken, zonder geklieder.
  • Experimenteer met verschillende tinten roze en wit om de perfecte combinatie voor jouw nagels te vinden. Bij een koele ondertoon in de huid zal lichtroze beter staan en bij een warme ondertoon in de huid zal een meer beige/nude kleur mooier staan.
  • Voor een extra glitter effect kun je glitternagellak gebruiken over de lichtroze kleur.
  • Als je geen steady hand hebt, kun je gebruik maken van nagellak tape om een ​​rechte lijn te creëren tussen de lichtroze en witte kleur en vervolgens met een wattenstokje die lijn te vervagen. Zo heb je op elke nagel dezelfde hoeveelheid roze en wit.

Babyboom nagels zijn een prachtige en stijlvolle trend die je gemakkelijk zelf kunt creëren. Het vergt wat oefening en geduld om de perfecte overgang tussen de kleuren te maken, maar het resultaat is het zeker waard. Vergeet niet om altijd een base coat en top coat te gebruiken om je nagels te beschermen en ze langer mooi te houden. Probeer het eens en geef je nagels een nieuwe, elegante uitstraling!

PS: deze set bij Douglas bevat alles in één voor prachtige babyboom nagels
Een reactie posten