Dierapotheker Voor Alle Huisdier Benodigdheden

23 mei 2023

Iedereen met een huisdier weet het: er komt heel wat kijken bij de verzorging van je geliefde hond, kat, konijn of paard. Zo moet je regelmatig ontwormen, ontvlooien en check ups laten doen bij de dierenarts. Maar wist je dat je voor de meeste zaken zoals gespecialiseerd voer, supplementen en geneesmiddelen niet per sé naar de dierenarts hoeft? Er is gelukkig een webshop die alles voor je huisdier onder één dak heeft. Lees mee en ontdek waar jij alle huisdier benodigdheden online kunt bestellen.

Regelmatige supplementen voor je huisdier 

Ik heb een hondje, Evi. Ze is mijn alles en haar gezondheid is dan ook super belangrijk voor mij. Eén van de vaakst terugkerende routines qua haar verzorging is elke maand ontwormen en ontvlooien. Ik heb in het begin ontwormings- en ontvlooingstabletjes gekocht bij de dierenarts omdat ik niet wist dat je dit gewoon online kunt kopen, waar het vrijwel altijd voordeliger is. Tegenwoordig bestel ik alles onder één dak, wel zo handig. Bij Dierapotheker kun je álles voor je hond, kat of ander huisdier bestellen. Zo heeft Evi wel eens een verdwaalde vlo op zich gehad, maar écht een plaag hebben we gelukkig nooit gehad omdat ik stipt elke maand ontvlooi pipetjes toedien. Daardoor vinden vlooien je hond of kat gelukkig niet erg lekker ;) Voor katten is ontvlooien en ontwormen net zo belangrijk als voor een hond. Het is het makkelijkst als je er gewoon een routine van maakt, zet bijvoorbeeld een terugkerend agenda item ´ontwormen kat´ in je telefoon en je zal het niet meer vergeten.


Complete uitzet voor je huisdier

Toen wij ons hondje kregen ben ik een aantal weken van tevoren een complete uitzet gaan inslaan: van een hondenmand tot aan voerbakjes, hondenvoer, ontvlooi en ontwormtabletten, speelgoed, een fietsmand en zelfs de welkbekende Snuggle Puppy: bij Dierapotheker vind je het allemaal! Dat had ik echt eerder moeten weten, dat had veel tripjes naar de dierenwinkel en meerdere bestellingen over verschillende webshops verdeeld kunnen schelen. Naast allerlei producten voor honden, katten, konijnen en paarden vind je bij Dierapotheker ook producten voor andere kleine huisdieren zoals vogels, cavia´s en fretten. Ook heel fijn: je kunt via de website online voedingsadvies inwinnen voor je huisdier. Een diervoedingsconsulent neemt na het maken van een online afspraak telefonisch contact met je op om je advies op maat te geven. 

Heb jij een huisdier zoals een hond, kat, konijn of ander gezelschapsdier? Neem dan eens een kijkje op Dierapotheker.nl. Daar vind je alles onder één dak, van voer tot aan je maandelijkse supplementen en zelfs medicijnen.Een reactie posten