Mádara Baby Producten Review

13 maart 2023

Onlangs ontdekte ik de heerlijke skincare producten van Mádara die ik uitgebreid reviewde. Mádara is een organic skincare merk wat naast een collectie voor dames en heren óók een lijn heeft voor baby & kind. Toen ik de producten binnen kreeg heb ik die avond meteen Loïs in bad gedaan om de producten te testen. Ik ben enorm enthousiast, lees mee hoe dat komt 😊


Mádara bodylotion, shampoo & body wash

Loïs heeft geen droog huidje of huid problemen, maar ik vind het toch belangrijk om haar niet te vaak en niet te heet te badderen én dat de producten die we gebruiken geen parfum, alcohol en andere schadelijke ingrediënten bevatten. Nu ben ik wel enorm fan van de Zwitsal vooral door de typische geur, alleen één blik op de ingrediëntenlijst en je ziet meteen dat de eerste ingrediënten (daar zit dus het meest van in) parfum en alcohol zijn. Bij de producten van Mádara zit er ook Benzyl Alcohol (geurstof) en bepaalde conserveringsmiddelen in, maar die staan wel onderaan het lijstje. De meeste ingrediënten zijn natuurlijk en écht goed voor de huid, zoals aloe vera, kokosnoot, rozenwater en kamille. Je kunt je voorstellen hoe lekker de producten ruiken met zulke ingrediënten!


Ik heb als eerst de gentle body wash gebruikt bij Loïs. Wat een heerlijke formule! Het doet me denken aan de bekende body foams van Rituals, maar dan is deze nóg zachter. Een heerlijk ruikend wolkje bodywash om haar mee in te 'zepen'. Ze genoot er zichtbaar van😊Vervolgens heb ik de shampoo gebruikt. Ze had een klein beetje last van berg op haar hoofdhuidje, en dat wilden we niet verder irriteren met een shampoo waar sulfaten (irriterend) in zit. Nu hadden we de shampoo van Mádara! Daar zitten wederom alleen maar fijne en milde ingrediënten in. Toen ik eenmaal haar haartjes had ingezeept heb ik voorzichtig met een hydrofiel doekje over het plekje met de schilfertjes gewreven. Het kwam daardoor los zonder dat het meteen vuurrood werd. Deze shampoo irriteerde dus overduidelijk niet. Heel fijn! Als laatste hebben we Loïs van top tot teen ingesmeerd met de bodylotion. Het trekt snel in en is niet vettig. Loïs vind baby massage maar wát heerlijk dus dat kunnen we vaker doen met deze bodylotion. Ik vond het echt leuk dat het de mensen die Loïs het vaakst zien (en veel knuffelen) opviel hoe lekker ze ruikt! Erg veel complimentjes over gekregen ;)


Voor baby, kind én volwassenen

De baby & kind producten zijn niet uitsluitend voor baby's en kinderen... Ook volwassenen kunnen er heerlijk mee douchen en badderen. Zelf heb ik de shampoo gebruikt voor mijn hair extensions. Die moet je namelijk absoluut niet wassen met het eerste beste drogisterijmerk. Daar zit namelijk gegarandeerd parfum en glans- en schuimmiddelen in (SLA en SLS) die niet alleen je eigen haar, maar vooral ook hairextensions gigantisch uitdrogen. De shampoo van Mádara doet dit niet. Fijn dat ik dit merk ontdekt heb, want deze fijne shampoo laat ik natuurlijk verder voor Loïs en ik bestel zelf een nieuwe aangezien ze een zeer uitgebreide lijn hebben. Alle producten hebben wederom natuurlijke ingrediënten. Ook de bodylotion is echt héérlijk en ik heb per toeval ontdekt dat dit ook fungeert als fijne handcréme.


Ik ben stiekem helemaal fan geworden van Mádara. Ik kan het vergelijken met de luxe en het wellness gevoel van Rituals (qua prijs maar ook zeker kwaliteit) maar dan met veel betere ingrediënten voor jezelf én de natuur.
Een reactie posten