Shop Mijn (Designer) Kast

10 maart 2023

Hoera, mijn online kledingkast is geopend! Ik heb zó ontzettend veel kleding, schoenen, tassen en accessoires waar ik helemaal niets meer mee doe... zonde om ze geen tweede leven te gunnen! Ik ben erg fan van Vinted en marktplaats koopjes, vooral voor mijn dochtertje Loïs aangezien die kleintjes ontzettend snel overal uitgroeien. Voor mijzelf ben ik ook lichtelijk shop-verslaafd, dus elke keer maar weer gloednieuwe items bestellen of kopen voelt (naast dat het een dure hobby is) niet goed qua duurzaamheid. Daarom wil ik zelf ook graag mijn kleding, schoenen, tassen en accessoires een tweede leven bieden


Waarom verkoop je niet op Vinted?

Mensen om mij heen zeggen wel eens: waarom verkoop je het niet gewoon op Vinted? Ten eerste omdat Vinted werkt met een selectie aan afgifte punten. Sommige mensen kunnen dan bij DHL, PostNL, Homer of DPD hun pakket afgeven en dit dus ook als verzendopties aanbieden. Er zijn bijna geen afgiftepunten bij mij in de buurt, dus voor mij gaat dat niet werken. PostNL en DHL - twee van de meest gebruikte post services in Nederland, zijn bijvoorbeeld geen optie. Daarnaast ben ik zelf een keer gigantisch opgelicht op Marktplaats met hun Gelijk Oversteken betaalmethode. Dat ga ik niet nog eens riskeren. Ik wil graag al mijn items op één plek aanbieden, dus waarom zou ik daar niet mijn eigen platform voor gebruiken? Vandaar dat je op de pagina Shop Mijn Kast alles kunt zien wat ik te koop aan bied. 


Hoe werkt het?

Alles wat je op de pagina Shop Mijn Kast ziet, heeft een bestel knop. Als je daar op klikt opent er een email venster met als onderwerp regel bijvoorbeeld: Gucci tas bestellen. Zo kun je mij gemakkelijk een e-mail sturen met het item dat je wilt kopen en je adres. Ik reageer dan z.s.m met een betaalverzoek, tikkie of bankoverschrijving (net wat jij graag wil) en dan komt het item jouw kant op.


Wat bied je te koop aan?

Wat je in mijn online kast ziet is gloednieuw, zo goed als nieuw of in zeer goede staat. Als het om een designer item gaat, zijn het altijd originele designer producten. Ik doe niet aan namaak of replica's. De items zijn schoon, netjes onderhouden en vrij van duidelijke gebruikssporen. Als er bijzonderheden zijn, staat dit bij het item vermeldt 😊


Mocht je benieuwd zijn, neem dan eens een kijkje! Heb je een vraag over een item? Neem dan gerust contact op. Dat kan via de bestel button, maar natuurlijk ook via social media of door zelf een mailtje te sturen naar malu@lifebeautystyle.nl
Een reactie posten