Ikbenstil Computers Op Maat

27 februari 2023

Een computer kopen voor specifiek gebruik of bijvoorbeeld voor professioneel gebruik, dat doe je niet zomaar even. Als je een gamer bent op hoog niveau of als je werkt met zware bestanden zoals bij video editing, dan volstaat een laptop van de mediamarkt niet altijd ;) Ikbenstil computers maken kwalitatieve computers, veelal op maat voor de gebruiker. Daarbij maken ze gebruik van de beste kwalitatieve onderdelen en kunnen zij computers op maat leveren die snel zijn, weinig geluid maken en écht zwaardere processen aan kunnen.


Ikbenstil Workstations

Een workstation is super krachtige computer die echt gemaakt is voor professioneel gebruik. Denk aan videobewerking, fotografie etc. Een workstation kan bijvoorbeeld gebruikt worden met meerdere monitoren tegelijk. Ideaal als je ontwerper bent of bijvoorbeeld een documentaire in elkaar moet zetten. Ikbenstil ontwikkelt workstations op maat, specifiek geschikt voor de applicaties die de gebruiker nodig heeft. Dan doen ze niet alleen voor professionals, maar ook voor particulieren. Ik wist in mijn YouTube tijd nog niet van het bestaan van workstations op maat, maar wat had dát een verschil kunnen maken. Mijn computer trok meerdere schermen niet, en zeker de grote videobestanden niet. Ging ik een project opslaan, dan viel mijn computer na een soort 'opstijg' geluid weer eens uit. De workstations op maat van Ikbenstil gaan dat niet gebeuren: deze hebben een enorm vermogen en blijven daarnaast super stil. Geen afleidende factoren en vastlopende computers meer dus.

Industrial PC

Naast gewone computers en workstations biedt Ikbenstil ook speciale computersystemen voor automatiseringstechniek en gebruik in systeembewaking. Denk daarbij aan brandweer- en politievoertuigen, maar ook op schepen. Dit heet een industrial pc. Een industrial pc van Ikbenstil is een maatwerk oplossing en wordt dus afgestemd op de wensen van de gebruiker. Zo kunnen zij rekening houden met een computerkast die beschermt tegen vuil, stof en zelfs water, maar ook het gebruik van specifieke industriële hardware. Met zulke oplossingen zal het je niet verbazen dat advies op maat hoog in het vaandel staat bij Ikbenstil. De meeste computers worden namelijk echt afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker. Dat geldt voor zowel de hardware als de software. Een industrial pc kan bijvoorbeeld uitgerust worden met specifieke beveiligingsopties zodat deze goed beschermd is tegen cyber aanvallen.

Voor sommige vakgebieden en beroepen is een oplossing op maat extra belangrijk om processen te verbeteren en specifieke doelen te bereiken. Dan kan een maatwerk computer van Ikbenstil dus de oplossing zijn. Neem een kijkje op de site voor meer informatie en mogelijkheden.
Een reactie posten