Frownies Anti Rimpel Patches | Natuurlijk Alternatief Voor Botox Dat Echt Werkt (Zwanger Proof!)

11 augustus 2022

Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je dit al lang: ik ben dol op botox en fillers. En dan bedoel ik niet dat ik elke maand mijn hele gezicht plat laat spuiten, zeker niet, ik houd nog wel van natuurlijk. Maar ik ben zeker pro 'iets' aan jezelf doen als dat je gelukkiger maakt. Zo maakte mijn gebroken neus waar ik jarenlang mee gepest ben mij doodongelukkig. Dus gebruik ik vooral botox en fillers om mijn neus (die zonder echt forever krom staat met een bobbel erop) weer mooi kaarsrecht te maken. Maar nu ik de 30 heb aangetikt merk ik dat ook mijn voorhoofd meer rimpels heeft gekregen. Niets mis mee, maar I just don't like it. Waar ik voorheen dus af en toe een prikje liet zetten of fanatiek met een dermaroller aan de slag ging, kan dat even niet nu ik zwanger ben😁 Gelukkig is daar een geweldige oplossing voor, genaamd Frownies!

 Shop mijn designer items! Bekijk mijn online kledingkast

 

Via een advertentie op instagram kwam ik Frownies tegen. Ik had namelijk al een aantal keer Gegoogled naar waarom botox en fillers nu echt niet mogen in je zwangerschap. Instagram moet gedacht hebben: I've got you covered! En liet mij dus een advertentie van Frownies zien met de boodschap dat Frownies hét natuurlijke alternatief is voor botox en daarnaast helemaal veilig tijdens je zwangerschap. Dat wilde ik natuurlijk dolgraag uitproberen, dus besloot ik Frownies te contacten. Ik mocht de anti rimpel patches met rozenwater testen.


Anti rimpel patches + rozenwater 

De anti rimpel patches en het rozenwater zijn los te verkrijgen via de website van Frownies maar ook in een handige set. De set met patches en rose water hydrator kost €49,50 en is dus alles wat je nodig hebt om rimpels op je voorhoofd en tussen de ogen aan te pakken. Waar ik onlangs nog schreef dat reguliere face tape niet werkt, heb ik zelf ervaren dat deze patches wél werken. Dat komt doordat normale face tape geen actieve ingrediënten bevatten, en deze patches wel. Daarnaast breng je ze aan mét de rose water hydrator, en we weten allemaal dat rozenwater de últieme hydrator is voor je huid. Logisch dus dat je rimpels voller worden en daarmee langzaamaan verminderen. 

Hoe werken de anti rimpel patches + rose water hydrator?

Je gebruikt beide producten dus samen. De patches zijn verdeeld in kleine driehoekjes die je op grootte naar wens kunt afknippen of scheuren. Ik gebruik een redelijk groot rechthoekig stuk voor mijn hele  voorhoofd en één los driehoekje voor de fronsrimpel tussen mijn wenkbrauwen. De plakkant is de kant waar je de rose water hydrator op sprayt. Het moet zeker niet te nat maar ook niet te droog zijn, gewoon een goed dekkende laag. Vervolgens trek je je huid een beetje glad zodat de rimpels verdwijnen en plak je de patches op je voorhoofd. Dat houd je het even op zijn plek met je vingers en vervolgens strijk je alle hoekjes glad zodat de patch echt goed plakt. Ditzelfde doe ik met het driehoekje voor tussen mijn wenkbrauwen. In het begin voel je het even zitten, maar het is de bedoeling dat je het minimaal 3 uur laat zitten. Het went naar mijn mening super snel en ik ben er ook dan elke avond de afgelopen maand mee gaan slapen. Manlief moest wel even lachten toen ik zo wakker werd, maar ik lachte nog veel harder, want ik zag ontzettend snel resultaat!

Ik zie zelf wat minder diepe lijntjes in mijn voorhoofd. En vooral die beginnende fronsrimpel die ook in ontspannen toestand zichtbaar was, die is weg. Ook lijken mijn poriën stukken kleiner, dus al met al een veel gaver huidje :)

Hetzelfde effect als botox

De patches houden je huid in je slaap namelijk glad zodat je de spiertjes die de rimpels veroorzaken, niet kunt gebruiken in je slaap. Hoe langer je dit doet, hoe meer je spiertjes blijvend ontspannen. En laat dát nou precies zijn wat botox ook doet. De rose water hydrator is daarnaast heerlijk verfrissend en ik vind de patches ook nog eens heerlijk ruiken. Al met al is dit een ontzettend makkelijke manier om in je slaap je rimpels te verminderen, geheel natuurlijk! Botox voor mijn voorhoofd vind ik oprecht niet nodig, want het gaat me er niet om dat ik niet meer wil kunnen fronsen of dat er geen lijntjes te zien mogen zijn als ik lach, boos of verbaasd kijk etc. Ik wil gewoon wat minder rimpels op mijn voorhoofd in ontspannend toestand. En dat doet Frownies dus precies!

Ik ben er dus enorm blij mee en dat ook nog eens voor een heel zacht prijsje. Frownies heeft nog meer anti rimpel producten, zoals under eye gel patches. Ook deze hebben een leuke prijs, van €30 euro. Dat maakt het zeker het uitproberen waard💪Een reactie posten