Alternatieven voor Botox

   Alternatieven voor botox


Alternatieven voor Botox... zijn die er? Ja, natuurlijk! En ze kunnen soms zelfs net zo goed werken. Als jij benieuwd bent naar alternatieven voor Botox, lees dan gauw verder. Wie weet zit hét alternatief voor jou - lekker zonder naalden - er bij.

Bekijk hier dé 3 goedkope manieren om je neus recht te maken zonder operatie

Alternatieven voor Botox: naaldenroller / dermaroller

Het beste alternatief voor Botox is naar mijn mening: de naaldenroller, oftewel: een dermaroller. Nu denk je: naalden?! Maar nee, niet naalden zoals bij een Botox injectie. Een naaldenroller of dermaroller heeft hele korte minuscule naaldjes die kleine gaatjes in je huid maken wanneer je ermee over je gezicht rolt. Dit voel je natuurlijk wel, maar het is prima te doen en láng niet zo vervelend als echte Botox prikken. Het voordeel van zo'n naaldenroller of dermaroller is dat ze goedkoop zijn, zo rond de 20 euro heb je al een goede. En in combinatie met een serum (zie punt 2) werken ze echt ontzettend goed. Door die kleine gaatjes in je huid, maakt je huid namelijk collageen aan om ze weer op te vullen. En laat collageen nu net datgene zijn wat je huid voller maakt en dus rimpels opvult. Dit alternatief voor Botox werkt ook al bij bestaande rimpels en lijntjes. Natuurlijk is het resultaat niet net zo drastisch, maar zeker wel zichtbaar en een stuk goedkoper dan elke 3 maanden Botox injecteren.

Alternatieven voor Botox: bijengif serums

Helemaal hip en happening zijn de bijengif producten zoals cremés en serums van het merk Rodial Bee Venom. Bijengif (in veilige hoeveelheden natuurlijk) zorgen ervoor dat de huid zich strak trekt, bijvoorbeeld onder je ogen. Zelf heb ik een bijengif serum gebruikt onder mijn kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Voordeel van dit alternatief voor Botox: je ziet direct resultaat. Nadeel ervan is dat je het er ook weer af wast, omdat het een soort laagje op je huid is. De serums werken sneller dan de creme's, maar bijengif creme's bouwen het resultaat wel langzaamaan op waardoor je op langere termijn wel verschil gaat zien.

Heb jij nu zoiets van: die alternatieven voor Botox zijn leuk, maar ik wil gewoon (semi) permanent van mijn rimpels af? Dan is Botox of Bocouture toch wel iets voor jou. Of zelfs fillers. Ontdek hier welke Botox en fillers het langst blijven zitten.