Bobbel op neus recht maken met botox / fillers (zonder operatie)

Heb je een bobbel op je neus? Of staat je neus scheef? Het is niet meer dan logisch dat dit je stoort of onzeker maakt: je neus is een prominent onderdeel van je gezicht. Misschien denk je dat een operatieve neuscorrectie de enige oplossing is. De kosten, nadelen en lange hersteltijd zijn voor mij persoonlijk een reden om het op een andere manier te doen. Bekijk hier dé 3 manieren om goedkoop én het minst invasief je neus rechter te laten maken.

1: Neus lifters om je neus te liften

Dit is echt een geweldige uitvinding als je het mij vraagt. Dit kost je namelijk slechts TIEN euro en het effect is verbazingwekkend goed. De neuslifters kun je gewoon bestellen bij bol.com. Het enige nadeel is dat de lifters in je neus in het begin best onwennig voelen, ze zitten namelijk IN je neus, tegen de neusvleugel aan. Ze duwen het puntje van je neus als het ware omhoog, waardoor een hangende neuspunt direct gelift wordt. Ik heb er denk ik een dagje aan moeten wennen, maar draag ze ondertussen elke dag als overbrugging tot ik weer met fillers en botox mijn neus kan laten liften. Nu mag ik namelijk even geen botox en fillers gebruiken omdat ik zwanger ben.

2: Neus liften met botox

De daarna minst invasieve manier om je neus optisch rechter te krijgen is door deze te liften met wat botox in het puntje van je neus. Bekijk mijn ervaring daarmee in dit artikel. De botox ontspant het spiertje in je neus dat je neuspunt omlaag trekt. Daardoor gaat je neus weer verder omhoog staan waardoor deze niet alleen rechter, maar ook korter/kleiner oogt. De prijs varieert tussen de 65 en 100 euro voor een dosis botox en het effect blijft zo'n 3 maanden zichtbaar.


2: Bobbel op neus recht maken door fillers

Mijn favoriete optie: de neus recht maken door middel van fillers. Met deze optie kun je je hele neus als het ware opnieuw vormgeven. Als 'ie scheef staat kunnen ze aan de zijkanten fillers plaatsen waardoor de neus weer recht lijkt. Als er een bobbel op zit kunnen ze fillers erboven en eronder plaatsen waardoor het geheel weer recht wordt. Dit laat ik dan ook elke 2 jaar doen om het resultaat te behouden. De prijs van deze behandeling ligt een stuk hoger: tussen de 300 en 400 euro per milliliter filler die je gebruikt. (Ik heb telkens genoeg aan 1 milliliter). Deze optie heeft het langst resultaat: zo'n 1,5 tot 2 jaar.