Blog maken | Zo doe je dat

21 juli 2022

Blog maken | Gratis een blog maken is helemaal niet moeilijk

Wil jij een blog maken? Super goed! Juist vandaag de dag is bloggen nóg meer booming, in tegenstelling tot een paar jaar geleden toen social media en influencers het internet overnamen. Of je nu kiest voor een  blog maken over je hobby, of je wil zakelijk wil bloggen om jouw kennis en expertise over te brengen: een blog maken is niet moeilijk. Vaak kan het ook gewoon gratis! Zo draait mijn blog op Blogger.com, maar ik zou persoonlijk nu WordPress aanraden. 12 jaar geleden toen ik begon met bloggen was Blogger een prima platform, maar het heeft zich niet zodanig ontwikkeld als WordPress.

Met een WordPress blog kun je kiezen voor een gratis oplossing, maar je kunt ook écht professionele websites maken. Daarnaast is WordPress ontzettend geschikt om je blogs te optimaliseren voor Google. Ook Wix.nl is een makkelijk platform waar je een blog kunt maken zonder dat je daar enorm technisch voor hoeft te zijn. En wist je dat een blog maken vaak zo gepiept is? Gelukkig is het niet heel veel werk om een goede, sterke basis neer te zetten.


Blog maken | Waar moet je op letten?

Als je een blog wil maken en goed beslagen ten ijs wil komen, dan kan ik daar een enorm artikel aan wijden met álle beste tips en tricks die ik ken. Dan zou dit wel een erg lang artikel worden. Gelukkig heb ik dit allemaal al voor je gebundeld, in mijn e-book ´Succesvol bloggen in 2023´. Voor slechts €9,95 kun je mijn e-book downloaden en dan heb jij straks álle kennis in huis: niet alleen over een blog maken, maar ook over hoe je echt succesvol kunt bloggen in 2023.

Het e-book ´Succesvol bloggen in 2023´, met unieke tips - die je juist niet overal leest - is geschreven vanuit mijn eigen ervaring na 12 jaar succesvol bloggen. Je komt dus niet alle standaard tips en tricks tegen die je op andere sites ziet, en juist daarom weet ik zeker dat jij baat zal hebben bij mijn e-book :)


Wat komt er in dit e-book aan bod?
  • Bloggen… Vandaag de dag draait het toch juist om influencen?
  • Nieuw in de blog wereld? Zó start je & mijn beste tips op een rij
  • Heb je al een blog? Zo optimaliseer je je blog tot een succes
  • Gratis tools om het beste uit je blog te halen
Vul je e-mailadres in en ontvang direct de betaallink (veilig via jouw bank overboeken) en het e-book


Een reactie posten