Limberlux Vitamine C & Hyaluronzuur serum + Rose Quartz Roller & Gua Sha set

4 oktober 2021

Skincare is selfcare, is altijd mijn motto. Op een zondag kan ik mezelf niet blijer maken dan heerlijk tijd maken voor een luxe skincare routine. De één doet dat gewoon omdat het heerlijk ontspannend is, de ander doet dit bijvoorbeeld preventief als anti -aging. In die laatste groep val ik ook: ik vind echt niets mis met rimpels, maar zelf probeer ik ze nog éven voor te blijven zo lang dat kan. Daarom ben ik eigenlijk altijd wel in de weer met luxe cremes, serums en gezichtsrollers zodat ik een relax momentje voor mezelf heb terwijl ik goed voor mijn huid zorg.

Vitamine C serum met hyaluronzuur

Mijn favoriete ingrediënt voor de huid is toch wel hyaluronzuur. Dat is een van nature in de huid aanwezige stof die de vochtbalans in je huid op peil houdt en daarmee rimpels voorkomt. In veel huidverzorgingsproducten wordt dit dan ook toegevoegd, ook in het Vitamine C serum met Hyaluronzuur en Aloe Vera van het luxe skincare merk Limberlux. Dit serum bevat echter nog een andere musthave voor je huid: vitamine C. Deze beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling en fijnstof. De combinatie van vitamine C en hyaluronzuur maakt dit serum dan ook een echte anti-aging krachtpatser. Ook fijn: dit serum bevat tevens het kalmerende ingrediënt Aloë Vera, waardoor het roodheid tegengaat. Dit serum kost €22,95, wat voor een serum met deze top ingrediënten (naar mijn mening) een prima prijs is. Van een serum heb je ook maar een paar druppels nodig, dus je kunt je voorstellen dat het lang mee gaat. Het serum zit in een pompje, wat ik altijd erg fijn en vooral hygiënisch vind. Het heeft geen sterke geur en trekt snel in. Erg fijn!

Rose Quartz roller & Gua Sha set

Je hebt er vast al eens van gehoord: de rose quartz roller en Gua Sha steen. Dit zijn beautytools die gebaseerd zijn op Chinese massagetechnieken van de huid.  Rozenkwarts is een natuurlijke edelsteen die een verjongende werking heeft, dus dat maakt rozenkwarts in de vorm van een roller en Gua Sha steen perfect als anti-aging tool. De Rose Quartz roller & Gua Sha set van Limberlux helpt rimpels en fijne lijntjes te verminderen, de elasticiteit en de bloedsomloop van je huid te verbeteren en het kan helpen om wallen te verminderen (vooral als de roller of steen koud is). Mijn ervaring is dat zowel een serum als een roller, nóg beter werken als je ze samen gebruikt. Als je bijvoorbeeld eerst de roller gebruikt op je gezicht en je doorbloeding beter is, dan trekt het serum nog beter in in je huid. Soms vind ik het juist fijner om eerst het serum aan te brengen, en dat in te masseren met de roller of de Gua Sha steen. Deze set van Limberlux kost €35,95.


 


Limberlux: cruelty free (vegan proof)  skincare merk

Het is vandaag de dag nog steeds lastig om huidverzorgingsproducten te vinden die niét getest zijn op dieren. Daardoor zijn veel producten ook niet geschikt voor vegans. Limberlux is gelukkig een cruelty free merk, die ook nog eens de welbekende schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten, geurstoffen en alcoholen vermijd. Zo weet je zeker dat hetgeen je op je huid smeert, alleen maar goede ingrediënten bevat waar je huid ook echt wat aan heeft. Naast rollers en serums vind je bij Limberlux ook gezichtsolies (zoals Argan) een cupping / massage set (dit werkt ook méga goed tegen rimpels!) gua sha sets en mooie giftsets. Leuk als kado idee, toch? Dat kan natuurlijk ook een kadootje aan jezelf zijn 😊


*gesponsorde content


Een reactie posten