Laminaat Vloer & PVC Click Vloer Bij Laminaatpaleis (Krijg 5% Korting Met MALU5)

8 oktober 2021

Als je LifeBeautyStyle.nl al wat langer volgt, dan weet je dat ik vorig jaar zomer een nieuwbouwhuis heb gekocht. Daar komt onwijs veel bij kijken, maar ook ná het kopen van een nieuwbouwhuis stonden er nog wat zaken op onze to-do lijst. Zoals het kopen van een nieuwe laminaat vloer en PVC vloer. Na een zoektocht online kwamen we bij het Laminaatpaleis uit. Ik verklap je vast: ik was zodanig enthousiast dat ik dit artikel eraan wilde wijden om mijn ervaring te delen. En als lezer van dit artikel kan ik jou (of als jij iemand kent die een vloer wil uitzoeken) 5% korting aanbieden op de gehele aankoop bij het Laminaatpaleis met kortingscode MALU5. Lees gauw verder!

Laminaat & PVC 

We hadden ons van te voren al aardig verdiept in wat we zochten: een PVC vloer voor beneden en laminaat voor boven en op zolder. PVC had sterk onze voorkeur voor beneden omdat we een hond hebben en dus een vloer willen die tegen water en een stootje kan. Omdat PVC prijziger is dan laminaat, vonden we het prima om boven en op zolder voor een soortgelijke look te gaan maar dan in de vorm van laminaat. Qua kwaliteit was mijn 'standaard' al die tijd: wat we nu in ons huur appartement hebben liggen. Wat een verademing was het om het top kwaliteit laminaat te zien bij Laminaatpaleis, wat er écht uit ziet als echt hout. Zo mooi! Die laminaatvloer hadden we gauw uitgezocht, in een extra brede plank inclusief ondervloer. De PVC vloer voor beneden vonden we wat lastiger, dus mochten we de planken mee naar buiten nemen om in het daglicht te bekijken.Van links naar rechts: Click PVC Paddington beige - Laminaat Egger Kingsize Natural Oak - Click  PVC Parramata Natural Oak (de middelste en de rechter zijn het geworden)

Laminaatpaleis: ruim assortiment en deskundig advies

Dat we de vloeren in daglicht konden zien hielp enorm met de keuze uit het ruime assortiment. Toen kwam nog de keuze: gaan we voor een click of plak vloer? De eigenaar Oguz legde ons onder het genot van een kopje koffie precies uit wat de voor en nadelen van beiden waren. Zo hebben wij vloerverwarming, waardoor eigenlijk al sneller een plak vloer wordt aangeraden voor betere geleiding. Ook is die keuze afhankelijk van de vloer waar het laminaat / PVC op komt te liggen. Als dit niet super glad is, is een click vloer geen handige keuze. Oguz adviseerde ons maar liet de keuze ook aan ons: we kregen 2 offertes mee en hadden ruim de tijd om erover na te denken. Maar eigenlijk waren we er heel snel uit: we hadden 2 top vloeren met een ontzettend lange garantie, gratis levering én de mogelijkheid van een leg service door de vakmensen van Laminaatpaleis. 

Koop jouw vloer met 5% korting (code MALU5)

Nu je dit allemaal gelezen hebt, snap je vast mijn enthousiasme 😊 Daarom vind ik het extra leuk dat ik jou als lezer van dit artikel 5% korting mag aanbieden op jouw nieuwe vloer bij Laminaatpaleis met code MALU5. Je kunt de code gewoon doorgeven als je in de showroom bent of bel van te voren even. Als jij zelf niet op zoek bent, maar je kent iemand die binnenkort een nieuwe vloer gaat kopen, deel dan zeker deze kortingscode en de website van het Laminaatpaleis. 5% korting op een nieuwe vloer kan zomaar honderden euro's schelen ;)

Naast laminaatvloeren en PVC vloeren heeft het Laminaatpaleis ook visgraat vloeren, betonlook vloeren, tegels en parketvloeren. Voor elke woonwens wat wils. Hieronder zie je waar het Laminaatpaleis in Ede zit; op een zeer goed te bereiken terrein vanaf de A30 en A12 met voldoende parkeergelegenheid.


Laminaat Paleis showroom in Ede*gesponsorde content


4 opmerkingen

 1. Wauw het ziet er echt prachtig uit zeg! Zeker van de visgraat vloer ben ik onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben nu laminaat met een houten bovenlaag aangezien we ook een hond hebben, maar visserman vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laminaat heb je echt in alle vormen en kleuren. Het kan soms erg mooi zijn vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er echt echt heel netjes uit. Ook mooi dat je niet ziet dat het pvc is

  BeantwoordenVerwijderen