Petite Amelie | Een Box En Boxkleed Voor Onze Baby

11 april 2022

Baby kleertjes.... de baby kamer... accessoires! Vanaf het moment dat ik zwanger ben denk ik al na over alles wat we voor de baby nodig hebben en heb ik verschillende moodboards en checklists gemaakt😍. Wat ik erg belangrijk vind is de keuze voor de baby box, het boxkleed en de accessoires die daarin komen. De box komt namelijk op een prominente plek in ons gloednieuwe huis, waar we alle andere meubels en accessoires nauwkeurig op elkaar afgestemd hebben. Lees verder voor mijn review over de perfecte babybox en boxkleed voor ons van de té leuke Franse baby & kinder webshop Petite Amelie.


Inklapbare baby box op wieltjes

Op de webshop Petite Amelie had ik al veel moois voorbij zien komen, dus ik was dan ook enorm blij toen ik de box en het babykleed wat wij nu hebben daar mocht uitzoeken. In eerste instantie waren wij aan het kijken naar baby-en kinderkamers, maar omdat wij het ledikantje wat al tientallen jaren in de familie rondgaat mogen gebruiken, besloten wij voor een box te kijken. De meeste baby boxen lijken wel op elkaar, maar wat ik zo fijn vind aan de Zebre baby box die wij nu hebben, is dat deze inklapbaar is (voor nu dus even makkelijk op te bergen aangezien ik in oktober uitgerekend ben). Ook een groot pluspunt is dat deze wieltjes heeft, waardoor we 'm makkelijk kunnen verplaatsen en daar dus ook goed kunnen stofzuigen en dweilen. Het allergrootste pluspunt: ik had 'm in mijn eentje binnen 10 minuten in elkaar! De box klapt heel makkelijk in en uit elkaar, vervolgens zet je de ijzeren haakjes erin en daarop leg je de gewatteerde witte onderkant.


Boxkleed aan 2 kanten te gebruiken

Voor in de box hebben we een boxkleed uitgezocht die aan 2 kanten te gebruiken is. Het Wolken & Sterren boxkleed is heerlijk dik dus het kan ook prima als speelkleed gebruikt worden. Dit kleed past ontzettend goed in ons interieur, met een taupe kleurige muur en warm witte / beige accenten. Ik vind 'm dan ook echt prachtig staan, zowel met de geprinte kant als de effen kant van het kleed. We hebben 'm nog niet kunnen testen natuurlijk, maar wat ik zo zie en voel is de kwaliteit echt goed. 

Complete babykamer

Er staat nog ontzettend veel op ons verlang / to do lijstje voor de baby, maar we hebben gelukkig nog even ;) Wat nu mijn grootste prio heeft is de babykamer. Deze is qua kleuren op de muur al helemaal af, maar ik kan gewoon niet wachten tot dit kamertje is ingericht naar onze droom babykamer, compleet met ledikant, kast, commode, schapjes etc. Binnenkort gaan we ons dan ook oriënteren op een complete babykamer, we hebben al gezien dat Petite Amelie hele mooie heeft! Zo heb ik meegroei en doorgroei kamers gezien (complete sets met kast, bedje en commode) die je dus een aantal jaar kunt gebruiken.  Neem gauw een kijkje op de webshop want je vindt er niet alleen baby spullen maar ook peuter- en kinderkamers, speelgoed zoals keukentjes, knuffels en poppenwagens en leuke accessoires😊


 

Boxkleed aan 2 kanten te gebruiken: een effen, fluwelen kant en een zachte stoffen kant met print

Zelfs de hond was verbaasd hoe makkelijk en snel de box in elkaar klapt 😉

Een reactie posten