Moederdag Tip | (Gepersonaliseerde) KAYA Sieraden

27 april 2022

Ik ben echt dol op sieraden, alles wat goud is en blingt trekt mijn aandacht. Sieraden van goede kwaliteit vind ik dan ook heel belangrijk, want ik ben nog wel eens te lazy om mijn sieraden dagenlang af te doen. Sieraden die niet verkleuren zijn dan ook een must voor mij. Nu heb ik een geweldige webshop ontdekt met sieraden die precies mijn smaak zijn! Aangezien Moederdag er aan komt wil ik deze webshop graag als tip met je delen.
Kwalitatieve sieraden die niet verkleuren

Vorig jaar met Moederdag hebben mijn zus en ik al een armbandje laten personaliseren bij KAYA sieraden met onze initialen erin. Het was een gouden armbandje met een verguld laagje. Mijn moeder draagt 'm elke dag en hij is nog altijd even mooi 😍. Zelf had ik dus ook wel oren naar iets moois van KAYA sieraden. Zo heb ik nu een infinity ketting in verguld goud met strass steentjes (€34,90), een cute balls goud verguld armbandje (€34,90) en een initialen ring in verguld goud (€42,90). En alles komt in prachtige lichtroze doosjes inclusief oppoetsdoekjes. Zo zie je maar weer: voor kwalitatieve sieraden hoef je echt geen hoofdprijs te betalen. 


Gepersonaliseerde sieraden

Naast gouden sieraden heeft KAYA sieraden ook allerlei moois in echt zilver en rosé verguld. Zoals ik met Moederdag vorig jaar een armbandje heb laten personaliseren met initialen, kun je ontzettend veel soorten sieraden een persoonlijk tintje geven. Zelfs sieraden met vingerafdruk zijn mogelijk. Je kunt ook kiezen voor stainless steel sieraden welke niet verkleuren. Ideaal als je net zoals ik je sieraden liever niet af doet en er gewoon mee gaat douchen. De meeste stainless steel sieraden zijn ook weer te verkrijgen met een laagje verguld goud, zo kun je kiezen voor zilverkleurig óf goudkleurig. 


Buitenom Moederdag of een kadootje voor jezelf, is KAYA sieraden ook ideaal voor kadootjes aan dierbare vriendinnen. De vriendschap armband is echt een klassieker en bij deze webshop verkrijgbaar in verschillende soorten. We kennen allemaal wel de armbandjes met twee hartjes helften... Bij KAYA sieraden vind je daarnaast ook vriendschap armbandjes met puzzelstukjes, infinity tekens, armbandjes waar je namen in kunt laten graveren en zelfs vingerafdrukken.


Als je nog niet bekend bent met deze leuke webshop, neem dan zeker even een kijkje. Een kadootje aan jezelf is natuurlijk ook altijd op zijn plek!

Een reactie posten