Shinelight | Maanlamp Met Glazen Bol Voor De Babykamer

28 april 2022

Sinds we weten dat ik zwanger ben zijn we al aan het kijken naar de inrichting van de babykamer. Accessoires maken daar een belangrijk onderdeel van uit, vooral lampen. Ik wil graag een rustige, warme sfeer creëren en daarnaast mag alles er natuurlijk wel schattig uit zien ;) Gelukkig heb ik de perfecte lamp voor op onze babykamer gevonden: een prachtige maanlamp van Shinelight.


Dit te leuke lampje is grotendeels handgemaakt in Italië en is dus te koop via de webshop Shinelight.nl. Het is de Betoverende maanlamp in de kleur Gouden zonsondergang. Deze geeft heel sfeervol warm licht wat door het frame met touw door schijnt, maar natuurlijk het meest opvalt in de prachtige glazen bol. De ledlampjes zijn sterk genoeg om te fungeren als nachtlampje, maar zacht genoeg voor een warme en rustige sfeer.


Het lampje  is ook te verkrijgen in de kleuren hemelsblauw en amethist paars. Daarnaast is deze variant er ook in de vorm van een ster en de kleur gouden zonsondergang. De lampjes werken op 3AAA batterijen, wat ik zelf wel heel prettig vindt. Ik houd namelijk niet van snoeren zien, en als ik het lampje op de commode of  een ander schapje wil zitten ben ik dus ook niet afhankelijk van een stopcontact. Ideaal!


Shinelight heeft nog vele andere bijzondere lampen, zoals lampen boompjes met licht in de bladeren. Neem eens een kijkje😊


Een reactie posten