Shave House | Het (Scheer) Abonnement Waarvan Je Niet Wist Dat Je Het Nodig Had

3 mei 2022

Update oktober 2023: helaas is ShaveHouse ermee gestopt. Ik heb er geen artikel over geschreven maar gebruik en raad de mesjes van Estrid aan. Dit is ook een abonnement met ongeveer dezelfde voorwaarden en kosten.


Tegenwoordig zijn overal wel abonnementen voor te bedenken die ons leven een stuk makkelijker kunnen maken. De ene is nuttiger dan de ander, maar vandaag deel ik een héél nuttig abonnement met je. Eentje waarvan je waarschijnlijk niet wist dat je het nodig had... Maar het is zó handig! Ik heb het over het scheermesjes abonnement van Shave House. Ik verklap je vast: dit zijn niet zomaar scheermesjes, en ja, dit wil je écht. Lees gauw verder!
Nooit meer zonder & nooit meer botte scheermesjes

Ik denk dat bijna alle vrouwen (en mannen vast ook wel) dit herkennen: je koopt een voorraad scheermesjes en na een aantal weken grijp je ineens mis: scheermesjes op! Je pakt dan maar het enige mesje wat je nog hebt liggen... Bot en zo goed als nul resultaat voor die gladde benen waar je op hoopte. Zelf heb ik zoals in dit artikel aangegeven vaak last van ingegroeide haartjes op mijn onderbenen. Echt enorm vervelend en soms best pijnlijk. Ik heb van alles geprobeerd, ook scheren met de duurdere mesjes. Ik gebruik nu 2 weken het Passion scheermes van Shave House en die ingegroeide haartjes zijn bijna allemaal weg! Ik had al goede hoop toen ik het mesje voor het eerst zag en dacht meteen: deze is duidelijk anders dan alle andere mesjes die ik ooit heb geprobeerd:
  • Meer ruimte tussen de mesjes (zo spoel je 'm sneller schoon en voorkom je een bot mesje)
  • Een heel fijn en stevig ontwerp wat goed in je hand ligt en alle rondingen makkelijk volgt
  • 4 roestvrijstalen mesjes (waar de meeste er 3 hebben) met titanium coating


Hoe werkt het Shave House scheermesjes abonnement?

Voor zowel mannen als vrouwen is er een Shave House abonnement. Je kunt je aanmelden op shavehouse.nl en 2 weken een mesje 'gratis' uitproberen waarbij je alleen €5,95 verzendkosten betaald. Als je dus gebruik wilt blijven maken van je abonnement dan kun je aangeven of je maandelijks of tweemaandelijks een nieuwe navulling mesjes wilt ontvangen. De verzendkosten zijn vanaf dan ook gratis. Je kunt je abonnement opzeggen of wijzigen wanneer je wilt. De kosten zijn €8 euro per maand of 2 maanden, net hoe vaak jij een nieuw mesje nodig hebt. Voor het kleine bedrag van €8 euro per maand (of 2 maanden) heb je dus continu een goed werkend scheermesje waar je zelf niet aan hoeft te denken. Zelf heb ik gekozen voor elke 2 maanden een nieuwe navulling ontvangen. En voor dat geld heb ik normaal gesproken geen goed werkende mesjes. Ik gebruikte hiervoor de Venus proglide - een van de prijzigere mesjes van dit merk. Ook dit mesje zat gauw verstopt en hielp niet tegen de ingegroeide haartjes en huidirritatie. Die van Shave House maakt voor mij een enorm verschil, dus vanaf nu ben ik heerlijk ontzorgd met elke 2 maanden nieuwe mesjes op de deurmat😄

Probeer het Shave House scheermesjes abonnement nu met kortingscode MALU15

Omdat ik zelf zo enthousiast ben over Shave House mag ik jou als lezer een leuke korting van 15% aanbieden met kortingscode MALU15. Zo kun jij ook genieten van een scheermesje wat écht goed werkt en wat ook nog eens automatisch toegestuurd wordt zodat je nooit zonder zit.Een reactie posten