Kies Jouw Goedkope Keuken Bij Keukenhal.nl

20 mei 2022

Met een megaproject als een nieuwbouwhuis nét afgerond weet ik ondertussen wel het één en ander van keukens. We zijn een aantal maanden geleden in ons nieuwbouwhuis gaan wonen met onder andere een gloednieuwe keuken. Het was een hele zoektocht en die kan ik jou wellicht besparen door je kennis te laten maken met keukenhal.nl - voor een goedkope keuken waar je van droomt!

  

Onze zoektocht naar een keuken begon bij het experience center wat gekoppeld was aan ons nieuwbouwproject. Best jammer, want daardoor waren we gebonden aan de dure keukens met kleinere selectie in keuze die ze daar aanbieden. Gelukkig bleek onze droomkeuken er wel tussen te zitten, maar zou ik het aanraden om je te laten beperken in keuze en extra opties bij het uitkiezen van een keuken? Nee. Ik zou een volgende keer zéker zelf gaan shoppen en showrooms bekijken, dat de keuken er dan niet in zit bij oplevering is me meer waard dan de beperkte keuze die we hadden en de vele ‘nee, dat is niet mogelijk’ die we te horen kregen. Een plek waar je zo’n beetje alle keuze van de wereld hebt is keukenhal.nl. Daar vind je goedkope keukens van top kwaliteit. Keukenhal garandeert je zelfs dat ze je de laagste prijs kunnen bieden en dat je altijd goedkoper uit bent in hun showroom dan ergens anders online.

Budget keuken

Als je op zoek bent naar een voordelige keuken, dan zou ik zeker bij één van de showrooms langs gaan. De prijzen die ze je daar tonen zijn altijd inclusief de apparatuur. Hoe transparant! Toen wij onze keuken gingen uitzoeken en een prijskaartje van ruim €10.000 euro zagen, was het best een tegenvaller dat letterlijke alle apparatuur daar nog bovenop kwam. Bij Keukenhal is dat dus niet zo, de keuken die je ziet met de apparatuur erin, heb je dus ook voor de prijs die erbij staat. Daarnaast bieden ze altijd de laagste prijs garantie. Wil je dus een prachtige nieuwe keuken maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens bij één van de showrooms voor je ideale budget keuken. Via de website kun je gemakkelijk een afspraak inplannen en samen met een adviseur kijken naar je wensen en natuurlijk je budget. Ohja, een echt pluspunt: de keukens die je online ziet geven een heel goed idee bij wat je in de showrooms ziet. De prijzen komen niet eens boven de €10.000 euro uit, sterker nog: de gemiddelde prijs die ik heb gezien is zo’n €6.000 euro netto voor een volledige keuken. Van goede kwaliteit, want het is niet zo dat je dan met een keukenblad van kunsstof zit. Nee, zelfs keukens met composieten keukenbladen heb je bij Keukenhal voor een voordelige prijs.

Omdat wij net een nieuwe keuken hebben ga ik voorlopig zelf niet op zoek naar wéér een nieuwe, maar iedereen die nu aan het oriënteren is op een nieuwe keuken kan ik Keukenhal zeker aanraden. Hieronder zie je een goede sfeerimpressie van de keukens in de showroom. (Afbeeldingen zijn afkomstig van www.keukenhal.nl)

 


 

 

 


Een reactie posten