MLY Hairextensions Review (En Zó Blend Ik De Hairextensions Met Een Boblijn!)

23 november 2020


MLY Hairextensions Review


Welke vrouw droomt er nu niet van lang, vol, glanzend haar? En dan het liefst lang haar wat in no time goed zit? Hairextensions zijn de uitkomst☝. Ik draag al 10 jaar af en aan hairextensions en heb dan ook talloze merken en soorten extensions geprobeerd. In deze review neem ik je mee in mijn ervaring met een nieuw (Nederlands) merk hairextensions: MLY hairextensions. En ik kan je alvast verklappen: ik mag je een kortingscode aanbieden zodat jij ook van prachtig lang haar kunt genieten mét korting.


MLY hairextensions: meest voordelig én top kwaliteit

Ik heb veel merken hairextensions geprobeerd en ook aardig wat merken mogen reviewen voor mijn blog. Ik merk dat er behoorlijk wat verschil tussen de verschillende merken zit, in kwaliteit én in prijs. Remy human hair is sowieso het beste soort haar wat je kunt kiezen, omdat dit betekent dat van al het haar de haarschubben in dezelfde richting liggen (net als ons eigen haar). Daardoor blijft het haar zacht en soepel en raakt het niet in de knoop. Alle merken hairextensions die ik geprobeerd heb waren remy hair, maar het valt me op dat ik tot nu toe nog maar 3 (van de 10 ongeveer) merken heb geprobeerd die écht volle extensions van top tot punt hebben. MLY hairextensions is daar één van😍. Best vaak heb ik extensions gehad die vol waren tot halverwege, met van die doorzichtige punten. Die van MLY zijn echt super vol, I like! Wat me ook opvalt? De prijs-kwaliteit verhouding van MLY hairextensions. Ik heb wat prijzen, lengtes en gewicht van MLY hairextensions vergeleken met die van een aantal andere merken en die van MLY liggen toch echt stukken lager. Daarnaast had ik eerder al een set hairextensions van MLY, de 180 gram in 40 cm (die ik zelf in lagen heb geknipt) en deze heb ik dagelijks gedragen. Ik heb nog nooit zo weinig mijn haar hoeven kammen tussendoor. Ze blijven zacht, shiny en klitvrij.
Super dik, lang & glanzend haar: de 260 gram set in de kleur Bruin

De eerste set die ik kocht was de 180 gram set in de lengte van 40 cm. Ik besloot vanwege mijn boblijn het haar in laagjes te knippen en ook een stuk van de lengte af te halen. Ik vond ze eigenlijk nét wat te kort, maar ondanks mijn eigen inschattingsfoutje heb ik er ontzettend plezier van. De set die ik nu heb  zijn de Bruine hairextensions ook in 40 cm, maar dan 260 gram, dus nóg meer haar. Fun fact: dit zijn de eerste extensions die geen pijn aan mijn haar en hoofdhuid veroorzaken. Ik zag dat er een ander soort clipje op zit dan de meeste andere hairextensions: langere tandjes met siliconen nopjes eraan. Hierdoor heeft het veel meer grip in je eigen haar. Ook fijn: ik hoef mijn haar helemaal niet te touperen, ik wiggle ze als het ware in mijn haar. Speaking of which; hoe bevestig je hairextensions in je haar?

MLY Hairextensions Review

MLY Hairextensions Review


MLY Hairextensions Review

MLY Hairextensions Review

Clip in hairextensions inzetten in 1 minuut (én blenden met je eigen haar)

Hieronder zie je een foto tutorial, maar een beetje toelichting is altijd handig. Ik heb mijn eigen haar alleen maar gekamd toen ik de extensions ging in clippen, nog niet gesteild. Ik begin door een horizontale scheiding te maken ter hoogte van het midden van mijn oren. De meest brede strook (met 5 clips) clip ik daar in. Je hoort vaak dat je je haar kan touperen zodat de extensions meer grip hebben. Dit is met deze extensions echt niet nodig vanwege de clipjes met kammetjes die daar op zitten. Ik zet het clipje tegen mijn hoofdhuid, 'draai' een beetje zodat er meer haar in het kammetje zit, hang vervolgens de extensions erin en clip 'm dicht. De strook met 4 clips hang ik daar overheen. Vervolgens maak ik een nieuwe horizontale scheiding, ter hoogte van de bovenkant van mijn oren. Daar clip ik de twee stroken met 3 clipjes vast, ook over elkaar heen. De volgende scheiding komt alleen aan de zijkanten van mijn hoofd, daar clip ik aan de ene kant 2 stroken met 2 clipjes over elkaar heen en aan de andere kant de laatste strook met 2 clipjes. De 1-clip strookjes laat ik in principe achterwege (vanwege mijn schuine scheiding is dat extra beetje volume daar niet nodig) maar voor deze foto's heb ik ze in geclipt. Vervolgens kam ik mijn haar met de extensions en zo blenden ze al wat meer. Om ze écht goed te laten blenden zou ik ze atijd steilen tegelijk met je eigen haar, of krullen. 

MLY Hairextensions Review


Zo verzorg je je hairextensions het best

Op de verpakking van de MLY hairextensions staat een uitgebreide beschrijving om de extensions mooi, zacht en uit de knoop te houden. Zie de beschrijving hieronder. Ik wil daar graag zelf een tip aan toevoegen, omdat ik hier echt super goede resultaten mee behaald heb. Zowel voor je eigen haar als voor (human hair) extensions is dé tip om een kokosolie masker te gebruiken. Hoeft helemaal niet vaak, maar zo gauw je merkt dat de extensions wat droger of minder glanzend worden, doet het wonderen om ze rijkelijk in kokosolie te dopen, dit heel voorzichtig door te kammen en een nacht in te laten trekken. Goed (maar voorzichtig) uitspoelen de volgende ochtend en ze zijn weer als nieuw!

MLY Hairextensions Review


MLY hair extensions met korting: BLES5

Omdat ik zelf zo enthousiast ben over MLY hairextensions en inmiddels over 2 prachtige sets beschik, hebben ze mij een kortingscode aangeboden omdat ik graag een review wilde schrijven. Met de code BLES5 krijg je 5% korting op je bestelling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor volumizers, als je enkel wat volume in je haar wilt. Die heb je al voor €69,95! Of bijvoorbeeld de set die ik eerst had: de 40 cm / 180 gram set voor €124,95. Deze set is er ook in 260 gram, die ik nu heb. Deze kost €174,95. MLY hairextensions biedt ook sets van 50 en zelfs 60 cm lengte en in gewichten zoals 220 gram, 260 gram en 300 gram. En wat ik zelf ook echt een pluspunt vind: ze bieden ook balayage kleuren en sets met highlights erin verwerkt! Voor ieder wat wils dus. En het mooie van remy human hair is dat je het altijd nog zou kunnen verven mocht de kleur toch nét niet matchen.

Ben jij nu ook enthousiast en wil je ook super lange, glanzende lokken? Vergeet dan niet mijn  kortingscode BLES5 te gebruiken. Heb je vragen over hair extensions? Stel ze dan onder dit artikel - of als je een vraag voor MLY hair extensions hebt, benader hun klantenservice. (Die is erg fijn, je kunt ze zelfs appen!)

Voor en na hairextensions

MLY Hairextensions Review

MLY Hairextensions Review

MLY Hairextensions Review

MLY Hairextensions Review

Ook erg fijn: de opbergzak voor je hairextensions. Er zit een soort kleerhanger in waar je je hairextensions tussen kunt klemmen. Heel fijn om op die manier je extensions te krullen zonder dat je ze in hebt. En als je ze even niét draagt (wat ik niet vaak van plan ben ;) dan blijven ze hierin mooi en stofvrij.


MLY Hairextensions Review

Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij dan  op Facebook Instagram en YouTube voor de laatste updates


Bekijk hieronder de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en hoe dit een grote positieve impact had op mijn zelfbeeld.


Dit is ook leuk voor jou:


4 opmerkingen

 1. •Ziet der echt super mooi uit.
  • Gelukkig zie je ze niet zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. • Wat ziet der ongelooflijk mooi uit.
  • En is super dat je het niet ziet zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig! En ondanks hoeveel haar het is toch natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen