Terug Op Youtube! | Na 4 Jaar Toch Weer Video's Maken

21 november 2020

Terug Op Youtube! | Na 4 Jaar Toch Weer Video's Maken

Met +200 downloads is mijn e-book ๐’๐ฎ๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐ฏ๐จ๐ฅ ๐›๐ฅ๐จ๐ ๐ ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘/๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’ zodanig succesvol gebleken dat ik momenteel bezig ben met een nieuw e-book. Daarom is mijn huidige e-book ๐—ก๐—จ te downloaden voor slechts €5-,. Met 14 jaar blog ervaring heb ik al mijn kennis gebundeld en deel ik in dit e-book de beste tips en gratis tools (die je juist niรฉt overal online vind) zodat jij ook kunt bloggen mรฉt succes!

Hoe een droom ineens werkelijkheid werd... En dan bedoel ik dat niet figuurlijkl Makeup. Daar kwam helaas abrupt een eind aan, maar die droom wakkerde wel weer het vlammetje aan wat er stiekem altijd is geweest: ik wil weer leuke video's en tutorials gaan maken!

Wat me echt over de streep trok, is de timing. We zitten midden in de coronacrisis en ik werk daardoor al 8 maanden thuis. Dat gaat waarschijnlijk ook nog een hele tijd duren, waardoor ik meer vrije tijd over heb. Daarnaast ligt mijn social life aardig stil dus zien mijn weekenden er veelal hetzelfde uit. 'Sleur' is een groot woord, maar het komt in de buurt. Ik mis creativiteit en een leuke uitdaging... 

Door die droom besloot ik een plannetje uit te werken, want mijn jarenlange ervaring was toch wel dat het hoe dan ook veel tijd kost. Dit moest ik dus wel goed doordacht aanpakken. Grappig genoeg had ik binnen no time een plan klaar. Ik wil dit kanaal namelijk als een verlengstuk zien  van LifeBeautyStyle.nl en weet dus waar ik wel en niet video's over wil maken. Waar ik hier over schrijf, wil ik op YouTube filmen. De tips, tricks en informatie die ik hier deel, wil ik ook laten zien op beeld. Ik had meteen al ideeรซn voor 15 potentiรซle video's en heb er ondertussen al een aantal opgenomen. Ik vind het weer helemaal leuk! 

Natuurlijk hoop ik dat er nu, jaren later, nog steeds 'plek' is op het mega platform YouTube, aangezien er nu ontzettend veel content creators zijn. Ik had met die ruim 60.000 abonnees nooit moeten stoppen, wie weet waar ik nu dan had gestaan. Maar helaas had ik dat niet zelf in de hand. Ik zou het ontzettend leuk vinden om weer een groter publiek te kunnen bereiken, maar de tijd zal leren of mensen mijn content interessant vinden๐Ÿ˜œ

Ik zou het super vinden als je een kijkje neemt op mijn gloednieuwe kanaal LifeBeautyStyle. Als je graag video's en tutorials kijkt op het gebied van Beauty, Life, Entertainment & Style, abonneer je dan alvast :)


 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij dan  op Facebook Instagram en YouTube voor de laatste updates


5 opmerkingen

 1. Wat heb je toch een heerlijke stem om naar te luisteren, wat goed dat je na dit alles toch weer bent begonnen, welkom terug lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk malu ik weet nog dat je dat youtube kanaal had! Waarom heb je het eigenlijk niet weer dezelfde naam gegeven? Misschien heb je dan wel sneller meer volgers terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe leuk dat je dat kanaal nog herinnerd! Ik heb 'm bewust BLES MAgazine genoemd omdat ik over meer dan alleen makeup videos wil maken :) Maar hoop dat ik daarmee alsnog wat volgers erbij krijg natuurlijk ;) x

   Verwijderen
 3. Wat leuk! Heel veel succes weer met YouTube, ik hoop dat het snel weer succesvol wordt en dat je er weer net zoveel plezier in gaat hebben! :)

  BeantwoordenVerwijderen