Zó Plak Je Nepwimpers Die Tot Wel 5 Dagen Blijven Zitten

2 juni 2021

Nepwimpers plakken die maar liefst 5 dagen blijven zitten?! Ja, echt - ik maak geen grap. Het kan écht en het enige wat je ervoor nodig hebt zijn kwalitatieve nepwimpers én wimperlijm. Want zeg nu zelf: wie droomt er niet van (semi) permanent lange wimpers, zonder veel geld kwijt te zijn aan wimperextensions? Lees & kijk gauw mee hoe je dit voor elkaar krijgt.


Eylure Dramatic 3D nepwimpers

In de video hieronder laat ik zien welke wimpers ik gebruik (bijna altijd de Eylure Dramatic 3D nepwimpers) en de Eylure lijm die erbij zit. De wimperlijm is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van de wimpers zelf. Ik heb veel verschillende soorten wimperlijm geprobeerd, maar alleen die van Eylure plakt écht goed. De wimpers van Eylure vind ik zo fijn omdat ze flexibel bandje hebben die zich makkelijk aanpast aan de vorm van je ooglid, waardoor je niet van die loszittende hoekjes krijgt. Nu je weet welke wimpers ik gebruik, kunnen we door naar de gouden tip om ze tot aan 5 dagen te laten zitten!
Zo blijven je nepwimpers tot wel 5 dagen zitten*

De verpakkingen van nepwimpers hebben het wat mij betreft he-le-maal mis: ''breng een dun laagje wimperlijm aan op de wimpers" staat er op elke verpakking. Nee, met een dun laagje ga je het dus niet redden. Ik breng juist een wat dikker laagje lijm aan en laat dit 30 seconden drogen. In plaats van het nu direct aanbrengen op je ooglid, breng ik nóg een laagje lijm aan. Juist: een dubbele laag lijm! Laat dit nog zo'n 15 seconden drogen en je hebt de perfecte plakkerige consistentie en genoeg grip om de wimper harstikke vast te zetten aan je eigen wimperrand. Tip nummer 2: druk met een pincet de wimpers extra goed aan tegen je wimperrand terwijl ze drogen. Zo, je wimpers zitten muurvast!

*Er zit natuurlijk wel een kleine sidenote bij. Als je elke dag doucht en daarbij je schuimende shampoo over je wimpers laat stromen, dan gaan ze natuurlijk sneller los. Zelf was ik niet altijd mijn haar onder de douche, en komt mijn gezicht dus ook niet onder stromend water. Mijn makeup haal ik er uiteraard elke avond braaf af, maar ik wrijf daarbij niet over mijn ogen, zodat mijn wimpers netjes blijven zitten. En als laatste: ik slaap nooit op mijn buik dus mijn gezicht ligt niet vol in mijn kussen. Other than that: mijn nepwimpers kunnen letterlijk windkracht 10 hebben. En op af en toe een hoekje los - die je snel weer vast plakt - laten mijn wimpers pas los als ik ze er voorzichtig af haal. Wat daarna wel belangrijk is, is om de lijm goed van je eigen wimperrand te verwijderen en je ogen goed schoon te maken. Ook je wimper kun je goed schoonmaken en de lijmrestjes van je nepwimpers afhalen. Daarna kun je ze gerust nog eens gebruiken 😊

Bekijk hier hoe ik bovenstaande tips toepas en mijn nepwimpers op plak


1 opmerking

  1. Wat ziet dat er goed uit zeg. Ik zit er al een tijdje over te denken om nepwimpers te plaatsen, maar op de een of andere manier houd iets me tegen.

    BeantwoordenVerwijderen