Euroclix | Écht Geld Verdienen Met Leuke Enquêtes (Het Is Gratis!)

16 juni 2022

Je hebt er vast wel vaker over gehoord: talloze enquêtes invullen en daar geld mee verdienen. Het addertje onder het gras bij dit soort enquete-verdien-systemen is echter vaak dat je daar niet diréct geld mee verdient, maar punten. En voordat je eindelijk een keer je punten kan laten uitbetalen in geld, ben je de lol in het invullen van enquêtes al lang verloren. En oh ja, aanmelden is vaak niet eens gratis. Deze post is niet gesponsord: ik ben namelijk zelf oprecht fan van Euroclix. Het Euroclix systeem is niet alleen anders dan anderen, maar ook nog eens veel leuker! En wél gratis. Ik leg je uit waarom én hoe je zelf dus makkelijk een zakcentje bij kunt verdienen... En oh ja, benieuwd wat ik ermee verdien? Dat vertel ik je natuurlijk ook!Online games spelen zoals Mega Ways en geld winnen? Check bet365.nl voor online casino spellen en sport weddenschappen

 

Elke 1000 clix = €10 euro om direct uit te betalen

Een half jaar geleden kwam ik via een facebook groep voor bloggers in aanmerking met een artikel over Euroclix. Ik werd direct enthousiast, omdat ik las dat het om écht interessante enquêtes en marktonderzoeken gaat en je na een relatief klein aantal punten, de 'clix', al je verdiende geld kan laten uitbetalen. Het werk namelijk zo: je meldt je aan bij Euroclix en verdient meteen al 150 clix, wat staat voor €1,50 euro. Door het invullen van je profielkenmerken (op basis daarvan krijg je beschikbare enquêtes om aan deel te nemen) verdien je ook clix. Na het invullen van mijn profiel had ik al 220 clix verzameld. Bij 1000 clix (€10 euro) kun je je geld al laten uitbetalen. Heel eerlijk? Daar kom je best snel aan! Per enquête krijg je tussen de 75 en 150 clix. Hoe korter de enquête, hoe minder clix. De grotere vragenlijsten die dus de meeste clix opleveren kosten 15 tot 20 minuten.

Écht leuke vragenlijsten

Wat het voor mij zo leuk maakt, is dat ik de enquêtes oprecht interessant vind. Zo krijg ik geregeld vragenlijsten over producten in de supermarkt, mijn online shopgedrag, tv zenders of radio zenders en bijvoorbeeld waar ik op zou letten bij het kopen van een nieuwe auto. De ene dag staan er 2 vragenlijsten klaar, de andere dag even geen. Daarom check ik bijna dagelijks mijn Euroclix account. Soms heb ik in één week 1000 clix bij elkaar verzameld en kan ik die dus laten uitbetalen voor €10 euro. Andere weken duurt het wat langer om zo veel clix bij elkaar te sparen. Ik doe dit nu een half jaartje en heb voor €80 euro laten uitbetalen. Maar... dat hoéft niet: je kunt ook doorsparen en de waarde laten verhogen. 

Doorsparen en de waarde verhogen

Als je de clix laat staan in je account worden deze steeds meer waard. Zo is 1000 clix €10 euro waard, wat de drempel is om te laten uitbetalen. Maar 2000 clix wordt verhoogd van €20 euro naar €25 euro. Zo kun je tot wel 50.000 clix (waarde: €850 euro) doorsparen en het dán laten uitbetalen. Ik ben gewoon altijd ongeduldig en laat alle tientjes vaak gewoon uitbetalen, omdat ik dan denk: toch weer leuk meegenomen met de wekelijkse boodschappen😋

Clix winnen

Naast enquêtes invullen kun je meer doen om clix te winnen. Namelijk meedoen met de dagelijkse loterij, waar 1000 tot 10.000 clix verloot worden. Of 1x per maand 100 clix inwisselen en dan meedoen met de lucky lottery, daarmee is de kans groter dat je clix wint. 9 van de 10 keer leg ik 100 clix in en win ik die ook altijd weer terug. Maar ik heb ook wel eens 1000 clix gewonnen: €10 euro dus die je meteen kan laten uitbetalen. Een leuke manier om de kans op meer clix te vergroten dus :)

Mocht je wat tijd over hebben in je avonden / weekenden, het leuk vinden om vragenlijsten in te vullen én daarmee een zakcentje bij te verdienen - meld je dan ook aan voor Euroclix. Het is een harstikke simpele manier om aan marktonderzoeken mee te helpen én net even wat meer geld te verdienen.
Aanbiedingen bij webshops

Een reactie posten