Nagel Trends Voor 2022 | Inspiratie Van De Kardashian & Jenner Zussen

8 november 2021

Als iemand die al jaren van super lange nagels houdt, is de nagel trend voor winter 2021 / voorjaar 2022 helemaal ge-wel-dig! Als iemand nu zegt: jeetje wat een lange nagels, kun je daar wel mee typen / whatsappen / lenzen in doen / pinnen / veters strikken... Dan kan ik zeggen: jahaaa: en het is lekker on trend om lange nagels te hebben. Voor deze inspiratie post kijk ik even specifiek naar de zussen Kim, Khloe en Kourtney Kardashian en Kendall & Kylie Jenner. De meeste van deze wereldberoemde zussen houden namelijk ook van ontzettend lange nagels en de meest creatieve nailart, wat ze geregeld laten zien op hun Instagram kanalen. Ook voor de mensen die niet van mega lang houden is er wat inspiratie te vinden in dit artikel💅


 Shop mijn designer items! Bekijk mijn online kledingkast

 

Nagel trend 2022 | Extra lang & nail art

Of je nu van extreem lange nagels houdt of niet: nailart en felle printjes en kleuren kunnen natuurlijk altijd. En qua lange nagels zijn er natuurlijk gradaties. Zo heb ik zelf al jaren heel lange nagels, de tips zijn minimaal een halve centimeter en soms een centimeter lang. Ik vind dat het mijn handen eleganter maakt, mijn vingers optisch slanker én dat ze - mits mooi gedaan- juist heel verzorgd kunnen staan. Tip van mij: wanneer je voor extreem lange nagels gaat en dit laat doen, vraag dan om echt rechte nagels en niet lange nagels die naar beneden afbuigen. Daar komt de term ´heksen nagels´ vandaan en dat staat bij niemand mooi.


Wil je zelf nepnagels zetten? Bekijk dan hier mijn tutorial waarmee je makkelijk en goedkoop zelf nepnagels kan zetten. Nepnagels & nail art bij de Kardashian - Jenner zussen

You love them or you hate them, dat is over het algemeen hoe men de zussen Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner ziet. Ik vind ze persoonlijk geweldig! Naast de 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians die ik stuk voor stuk gekeken heb, vind ik ze ook een inspiratie op het gebied van mode en beauty. Ja, ze hebben nogal wat aan hun uiterlijk gedaan - maar wie ben ik om daar over te oordelen, want ik heb zelf ook fillers en botox. De zussen houden ervan om aandacht te besteden aan hun uiterlijk, ook off camera. Mooie en verzorgde nagels hebben ze dan ook áltijd & I love it. Bekijk hieronder voor nagel inspiratie van de Kardashian - Jenner zussen.

Kylie Jenner
Ik begin bij de jongste Kardashian-Jenner zus Kylie. Deze self made billionair laat zo´n beetje elke week nieuwe nepnagels zetten. De ene keer een french manicure met veel bling, dan weer super puntige lange nagels en vervolgens weer een regenboog aan kleuren en nailart. Van alle zussen heeft Kylie naar mijn mening de meeste én leukste nagel inspiratie.

Khloe Kardashian
Mijn tweede favoriete Kardashian / Jenner zus qua nagels is Khloe. Ook zij post vaak foto´s van haar nieuwe manicures. Khloe gaat het vaakst voor extreem lang in één kleur of een variant op de French Nail. Deze klassieker is eigenlijk nooit uit de mode geweest en kan prima bij zowel super lange als wat kortere nagels.


Kim Kardashian
Kim Kardashian heeft het vaakst geen nepnagels op en draagt dan vaak een witte of zachtrroze kleur op haar nagels. Wanneer ze wel nepnagels draagt, is het vaak een wat kortere, amandelvormige variant in een neutrale kleur. Soms pakt ze echter wel uit (misschien voor fotoshoots?) met lange nagels en een gaaf printje!Kourtney Kardashian

De oudste Kardashian zus ziet er nog altijd uit om door een ringetje te halen! Kourtney is in haar vrije tijd veel bezig met haar beauty en lifestyle platform Poosh en vind het belangrijk om goed verzorgd voor de dag te komen... Dat is zeker aan haar nagels terug te zien. Ook Kourtney wisselt regelmatig tussen haar natuurlijke nagels en nepnagels. Ze draagt vooral veel donkere nagellak of minimalistische nailart.

Kendall Jenner
Supermodel Kendall Jenner zul je natuurlijk óók niet gauw betrappen op onverzorgde nagels. Voorheen droeg zij vooral nagellak in basic kleuren, maar de laatste tijd post ze steeds vaker foto's waarop duidelijk te zien is dat ook zij voor langere nepnagels gaat in natuurlijk kleuren mét af en toe wat minimalistische nailart.

Mijn eigen nagels: lang, langer, langst!
Nu ik toch bezig ben met foto´s delen van nepnagels en nailart, deel ik er ook een aantal van mijzelf. Ik ben inmiddels zó gewend aan het hebben van lange nagels, dat ik dit artikel echt niet meer fatsoenlijk had kunnen typen zonder. Ik draag het vaakst nepnagels in een rechthoekige vorm, maar af en toe ga ik voor ovaal. Qua kleur vind ik licht het mooist, maar metallic zwart is ook wel eens voorgekomen ;)

Ben jij team lange of korte nagels? En houd jij van nailart? Laat het weten in de comments! :)


Een reactie posten