Oh So Hip | De Leukste Gold Plated & Sterling Zilver Sieraden

9 november 2021

Soms vind je van die webshops waar je meteen wilt inslaan because you like what you see. Dat had ik bij de sieraden webshop Oh So Hip. In deze Nederlandse webshop vind je goldplated en sterling zilver sieraden van verschillende merken voor fijne prijsjes. Kijk mee naar mijn pareltjes van deze leuke webshop!


Ik begin met dit te schattige gold plated kettinkje met zoetwaterparels. Ik houd van minimalistische kettingen, maar dan met een twist. Simpel, maar zeker niet saai. Zo kunnen ze overal bij gedragen worden en ik vind deze met pareltjes ook overal bij passen: een sweater, een blouse of een t-shirt. De keuze aan kettingen is echt groot en varieert van betaalbare schakelkettingen van ongeveer 10 euro tot aan de wat luxere kettingen richting de 50 euro, zoals deze zoetwaterparelketting. 



Als jij net als ik van ear candy houdt, bekijk dan zeker even de oorbellen categorie. Ik ging voor een setje oorknopjes met kleine bloemetjes, maar ook voor wat opvallendere oorringen in zowel sterling zilver als goldplated, wat dus geen irriratie geeft en niet verkleurd. De twee oorringen zijn mijn favorieten, door de vorm maar ook door de prachtige details die erin verwerkt zijn.




Ook qua armbanden is er voor elke stijl wat wils bij Oh So Hip. Ik heb een beige satijnen armbandje besteld met 3 goldplated ringetjes erin verwerkt, welke ze in ontzettend veel kleuren hebben! Dit is zo´n armbandje dat je om doet en vervolgens nonstop draagt. Omdat het zulk zacht materiaal is merk je niet dat je het om hebt, daarom draag ik ´m dag en nacht. Altijd fijn om al helemaal accessorized wakker te worden ;) Ook schakelarmbandjes, chunky armbanden en bedelarmbandjes zijn er in verschillende kleuren te vinden.




Goed om te weten; als je bij Oh So Hip boven de 25 euro besteld betaal je geen verzendkosten. En je sieraden worden in leuke doosjes en zakjes verpakt, zoals je hieronder kunt zien. Dat maakt het ideaal als kadootje... aan jezelf mag ook😜 In de webshop is ook nog een leuke cadeau categorie met vele kettingen, oorbellen, armbandjes en enkelbandjes, maar ook andere accessoires. Velvet scrunchies bijvoorbeeld en mondkapjes. Hoe leuk als kerstkadootje! Als je net als ik houdt van minimalistische sieraden met een twist, van goede kwaliteit én een fijne prijs, dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij deze leuke webshop :)



*gesponsorde content

1 opmerking