Zelf Nepnagels Zetten | Goedkoop En Snel Lange Nagels

14 januari 2021

Zelf Nepnagels Zetten | Goedkoop En Snel Lange Nagels


Als ik ergens vaak vragen over krijg, dan is het wel over mijn nepnagels. Waar ik ze laat zetten, of het gel of acryl is... Het antwoord is: ik zet ze zelf, gewoon thuis, met super simpele tips 😜. Fun fact: dat doe ik al 14 jaar (!!) en ik heb nog nooit langer dan 2 dagen zonder nepnagels gezeten. Ik kan zelfs niet eens meer typen zonder nepnagels. Dus ja, die nepnagels doe ik zelf omdat ik het kan, omdat ik het leuk vind en omdat het heel veel geld bespaard. Nu ik sinds kort weer een YouTube kanaal begonnen ben, vond ik het handig om eens een tutorial op te nemen.

In deze video leg ik stap voor stap uit hoe ik mijn nepnagels opplak en hoe lang ze blijven zitten. Ook deel ik mijn gouden tip om nóg voordeliger nepnagels op te plakken: namelijk niet met nagellijm.

Ben je benieuwd hoe ik mijn nepnagels aanbreng? Bekijk dan onderstaande video. Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn gloednieuwe kanaal: LifeBeautyStyle. Er staan al wat video's online en er zullen er velen volgen, natuurlijk allemaal op het gebied van Beauty, Life, & Style.Dit is ook leuk voor jou:

Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij dan  op Facebook Instagram en YouTube voor de laatste updates


Een reactie posten