REVIEW | FLASH Wimperserum Voor Lange Wimpers

9 oktober 2023

Voor iemand die altijd nepwimpers draagt was ik toch wel benieuwd of een serum mijn sprietjes van wimpers zou kunnen laten groeien... Ik mocht het FLASH wimper serum van Célie Beauty testen en heb dat gedurende 6 weken gedaan. Benieuwd naar de resultaten en of ik het product zou aanraden of niet? Lees dan verder en bekijk de voor en na foto's hieronder.


Diervriendelijk wimperserum voor langere wimpers

Een diervriendelijk wimperserum klinkt sowieso goed, want ik doe niet aan makeup of beauty producten die op dieren getest zijn. Ik was wel een béétje sceptisch omdat ik in het verleden wimper serums heb gebruikt die echt niets deden. Eerlijk toegeven: dat waren serums van Essence en Catrice voor een paar euro: qua prijs al niet te vergelijken met het FLASH wimperserum van €47,99. En qua kwaliteit?  Wat me meteen opviel is dat het kwastje ontzettend dun is waardoor er te weinig product aan blijft hangen om je hele wimperrand mee te vullen. Maar dat geeft niet, gewoon twee keer dippen en het product aanbrengen als een eyeliner op de wimperrand. Het prikt ook niet, in tegenstelling tot andere serums die ik ooit geprobeerd hebt.


Werkt het FLASH wimperserum?

Ik heb elke avond voor het slapen gaan het serum aangebracht nadat ik mijn nepwimpers eraf haalde en alles goed had schoongemaakt. De eerste weken dacht ik dat het niets ging doen. Mijn eigen wimpers zijn echt sprietjes en dat bleven ze heel lang. Tot ik na een maand toch wel het idee had dat mijn wimpers wat langer waren en de afgebroken wimpertjes er tussenin ook wat gegroeid waren. Het zag er vooral vanaf het bovenaanzicht (als ik omlaag kijk) iets voller uit. Omdat ik nooit mascara draag (want nepwimpers;) heb ik geen foto's met voor-en na met mascara, maar wel zo goed mogelijk in beeld proberen te brengen dat mijn natuurlijke wimpers wat voller zijn. Ik vind het geen spectaculaire make-over maar merk toch wel iets vollere wimpers. Niet zodanig dat ik denk: ik laat die nepwimpers zitten en ga weer mascara dragen, maar wie weet doe ik dat wel als ze nog langer en voller groeien.


Zou ik het FLASH wimperserum aanraden?

Al met al vind ik het een prijzig product, maar... het werkt dan ook wel. Ik vind het niet een verbluffend voor- en na resultaat, maar wellicht moet ik het daar nog langer voor gebruiken. Prijs-kwaliteit is denk ik wel in verhouding omdat ik het al ruim 1,5 maand elke avond gebruik en het product is nog niet op.

Wat vind jij van de voor en na foto's? En zou jij een wimper serum gebruiken om langere wimpers te krijgen? Laat het me weten in de comments hieronder 😇


1 opmerking