Ik Ben Zwanger! 🍼👶 LifeBeautyStyle.nl Wordt Uitgebreid Met Zwangerschap & Moederschap

29 maart 2022
Eindelijk kunnen we het delen: ik ben zwanger! In oktober verwachten wij ons eerste kindje ❤️ Momenteel ben ik 13 weken zwanger ... en dat zie je zelfs al een beetje🤰 Deze mooie en bijzondere tijd ga ik vanaf nu natuurlijk ook delen hier op lifebeautystyle.nl. Waar ik al veel over mode, beauty en lifestyle schreef, kan een uitbreiding van de Life categorie nu natuurlijk niet meer ontbreken. Ik kan niet wachten om mijn ervaringen over mijn zwangerschap en straks het moederschap te delen met mijn lezers en volgers. Zoals mijn blog al 12 jaar met mij meegroeit, is dat nu niet anders.


Van mama musthaves tot baby benodigheden

Natuurlijk blijft lifebeautystyle.nl nog steeds dé online verzamelplek voor de laatste fashion trends, styling hacks, alles op het gebied van huid en haarverzorging en natuurlijk gezondheid en lifestyle. Maar er zullen meer artikelen bij komen over alles rondom zwangerschap & baby: van baby en kinderkleding tot de handigste baby benodigdheden, musthaves voor zwangere vrouwen, de heerlijkste alcoholvrije wijn of food gerelateerde topics - denk aan de beste vega alternatieven voor filet americain en al het andere wat je juist wilt eten, maar tijdens je zwangerschap even niet mag 😉 Ik kijk er naar uit om me te verdiepen in deze onderwerpen en mijn ervaringen te delen op lifebeautystyle.nl.

Liefs en tot gauw!


2 opmerkingen