OOTD | Klaar Voor De Lente Met Kleding Van thefashionlabel.nl

13 maart 2022

Het was een tijdje stil op mijn blog... Ik ben onlangs verhuisd van hartje Utrecht naar een prachtig nieuwbouwhuis in Ede en heb de afgelopen weken alleen maar geklust en nog eens geklust. De switch van wonen in de drukke binnenstad naar het rustige, groene Ede is echt héérlijk! We hebben een heerlijk huis met een enorme zolder, die ik al gauw heb omgedoopt tot de inloopkast van mijn dromen😍 Ik heb nu 5 meter aan kast ruimte en vond het hoog tijd om deze goed te vullen met nieuwe zomerse kledingstukken.



Zo nu en dan ontdek ik wel eens via instagram nieuwe webshops, zo ook The Fashion Label. Dit is een Nederlandse webshop met allerlei leuke, hippe kleding zoals jurkjes, rokken, statement t-shirts en ook accessoires zoals tassen, schoenen en sieraden. Gelukkig allemaal voor een betaalbare prijs! Ik spotte een té leuke combi, namelijk een bloemige rok met glitters in de kleuren groen, blauw en paars. Omdat ik mijn kleding op kleur heb gerangschikt zie ik nu sneller welke kleuren ik nog 'mis'. Deze rok was dus de perfecte toevoeging aan mijn voorjaar / zomer garderobe. Een bijpassend t-shirt kon niet ontbreken. Ik houd van casual chic combinaties, dus een redelijk simpel t-shirt vond ik heerlijk passen bij deze vrolijke rok. Afhankelijk van waar ik heen ga zou ik ze zo dragen met de witte-transparante hakken of juist met witte sneakers.

De wikkelrok vind je hier en deze kost €39,95 en het Good vibes only shirt vind je hier, deze kost €24,95. Neem vooral even een kijkje op thefashionlabel.nl voor meer moois. En oh ja, volg mij en The Fashion Label op instagram om mee te doen met de winactie waarmee je €50 euro shoptegoed kunt winnen!





Een reactie posten