Teosyal filler ervaringen

   teosyal filler ervaringen

Teosyal filler ervaringen

Je zoekt naar teosyal filler ervaringen, dus je bent hier aan het juiste adres. In dit artikel vertel ik je alles over de kosten, waar je Teosyal filler voor kunt gebruiken en hoe lang de Teosyal blijft zitten.

Teosyal filler ervaringen: waarvoor wordt deze filler gebruikt?

Mijn Teosyal filler ervaring is heel goed: ik heb de filler in mijn lippen gehad. De filler heeft vaak een verdovend middel erin waardoor het injecteren hiervan in mijn lippen na de eerste prikjes bijna pijnloos werd. Erg fijn! De filler wordt gebruikt voor het opvullen van een bepaald gebied, dus het creëren van volume. Zo kan Teosyal filler gebruikt worden voor het groter of voller maken van je kin of jukbeenderen. Maar ook voor je lippen zoals bij mij. 

Teosyal filler ervaringen: hoe lang blijft het zitten?

De Teosyal filler bleef zo’n 4 maanden zitten in mijn lippen. Dat is gemiddeld voor hoe lang fillers in je lippen kunnen blijven zitten, omdat je lippen beweeglijk zijn en de huid dun is. Daarom lossen fillers daar sneller op. 

Teosyal filler ervaringen: hoeveel kost deze filler?

De Teosyal filler is een merk dat een keurmerk heeft. Een goede filler dus, die redelijk prijzig is vergeleken met andere merken zoals Restylane die dan ook minder lang blijven zitten. Gemiddeld ligt de prijs van de Teosyal filler rond de de 200 euro per ml. Hoeveel milliliter je nodig hebt hangt af van de plaats waar je de filler laat injecteren en wat het gewenste resultaat is. Voor mijn lippen had ik 1,5 milliliter gebruikt. 

Let op dat fillers altijd van een erkend merk zijn, zoals Restylane, Kiss, Juvederm of Belotero. Twijfel je? Of heb je fillers gevonden bij een kliniek die véél goedkopere behandelingen aanbiedt dan anderen? Dan zit je vaak niet goed. Doe dus goed je research en zoek ervaringen op van anderen.

Dit vind je vast ook interessant

Bekijk de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en de positieve impact ervan op mijn zelfbeeld.Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox