Kin fillers ervaringenBen jij op zoek naar eerlijke ervaringen met kin fillers? En wil je weten hoe de behandeling gaat, welke fillers er voor geschikt zijn en wat de kosten zijn? Lees dan gauw verder, dan vertel ik je over mijn kin fillers ervaringen.

Kin fillers ervaringen: welke filler is geschikt?

Zo'n 1,5 jaar geleden liet ik mijn neus opvullen met een liquid nosejob en daarbij liet ik ook meteen wat filler in mijn kin injecteren. Zodoende kon ik niet alleen uitgebreid verslag doen van mijn neus fillers maar ook mijn kin fillers ervaringen. Om meteen met de deur in huis te vallen welke fillers het meest geschikt zijn: hoe stugger de filler hoe beter is mijn ervaring. Eigenlijk kun je het zo zien: hoe dunner de huid van het gebied waar je fillers wilt injecteren, hoe vloeibaarder de filler kan zijn. Bijvoorbeeld onder de huid van je ogen of in je lippen. Daarin houdt een filler als Restylane prima. Maar de huid van bijvoorbeeld je kaaklijn of kin: dit is veel dikker en daar bevindt zich meer bindweefsel. Je zult een wat minder vloeibare filler nodig hebben om echt volume te creëren dat lang blijft zitten. De fillers Juvederm en Belotero zijn hiervoor mijn favoriet.

Kin fillers ervaringen: hoe gaat de behandeling in zijn werk?

In principe kunnen fillers op meerdere manieren geïnjecteerd worden: met een naald, canule of pompje bijvoorbeeld. Mijn kin fillers ervaring is heel fijn. Eerst werd er een klein prikje met verdovende vloeistof gezet, zodat je het niet al te erg voelt. Vervolgens werd er met een canule (een naald met een stompe punt, dus geen venijnig scherpe prik) de filler geïnjecteerd. Ik wilde puur het kuiltje in mijn kin opvullen dus daar was maar een halve milliliter Belotero voor nodig. Wel is bij veel mensen het kuiltje in de kin het gevolg van te overactieve spiertjes, dus daar hebben we ook wat Botox in geïnjecteerd. Dit wordt best vaak gecombineerd bij het opvullen van de kin, maar het hoeft natuurlijk niet.

Kin fillers ervaringen: hoeveel kost het?

De prijs van kin fillers varieert enorm omdat de één slechts een halve milliliter nodig heeft en de ander 2. Eén ml Juvederm of Belotero kost bijvoorbeeld al gauw tussen de 200 en 300 euro. Voordeel is wel dat fillers in je kin over het algemeen lang blijven zitten, zeker een jaar tot anderhalf. Zo heb je er langer plezier van dan bijvoorbeeld van lip fillers. Voor mijn behandeling hoefde ik alleen de botox extra te betalen, dat beetje filler in mijn kin was over van de filler die ik in mijn neus liet injecteren voor mijn liquid nosejob.

Dit vind je vast ook interessant

Bekijk de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en de positieve impact ervan op mijn zelfbeeld.


Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox