REVIEW | Loveli Face Oil Day + Face Oil Night & Body Wash Coconut

10 augustus 2023

Van één van mijn favoriete skincare merken die ik onlangs ontdekt heb, heb ik weer 2 hele fijne producten getest. Ik ben erg gesteld op een goede skincare routine, dus het enige wat nog ontbrak in mijn 'collectie' was een olie voor de dag en nacht. De face wash, face mist en face cream had ik al van Loveli. Nu gebruik ik ook nog de Face oil Day en Face oil Night en is mijn skincare routine helemaal compleet. Lees verder om te ontdekken hoe de laatste 2 producten bevallen.


Loveli Face oil Day

Wat me sowieso opvalt nu ik een aantal weken de Loveli producten gebruik, is dat mijn huid er veel gladder en egaler uit ziet. Minder puistjes, minder vlekjes en een minder doffe / grauwe kleur. Ik dacht altijd: hoe kan een gezichtproduct je teint nou echt beinvloeden? Dat kan dus echt, ik denk vooral omdat de producten van Loveli je huid hydrateren en écht voeden. Alle ingrediënten zijn namelijk natuurlijk, er komt dus geen troep in je huid. Er kwam de eerste weken juist veel troep úit, een soort reiniging van binnenuit. Nu gebruik ik dus al een hele tijd de Loveli gezichtsproducten en ziet mijn huid er echt heel egaal en glowy uit. De face oil gebruik ik na mijn face cream (dagcrème) en daarna breng ik mijn makeup aan. De olie is totaal niet glimmend en beloofd ook een matte  glans. Dat zie ik echt! Het trekt goed in en is helemaal niet vettig waardoor ik 'm heel goed kan gebruiken vóór mijn makeup. Het heeft ook een heel aangename geur. De Face Oil Day  zit in een flesje van 30 ml (met een pipet, super hygiënische en precieze dosering) en kost €22,50.


Loveli Face oil Night

De Face Oil Night is speciaal bedoeld om de huid 's nachts te laten herstellen. Ik had nog geen goede nachtcreme of product speciaal voor de nacht dus deze Night Oil kwam als geroepen! Deze olie ruikt ook heerlijk naar rozen en bevat o.a olie van wilde rozen en komkommer. De Loveli Face oil Night trekt in tegenstelling tot de Face oil Day veel minder snel in, maar wel heel diep. Ik merk echt dat het daardoor alle tijd heeft om zijn werk te doen en ik merk vooral dat mijn huid in de ochtend heel zacht voelt. Echt alsof het je huid heeft gevoed. Waar ik voorheen vaak voor lief nam dat skincare producten voor de nacht mijn huid juist wat trekkeriger lieten voelen, is dat bij deze olie dus totaal niet zo. Het gekke is, ik gebruikte voorheen producten die schreeuwden 'anti age' terwijl daar vaak ingrediënten zoals alcohol en parfum inzitten die mijn huid helemaal geen goed deden. Nu voed ik mijn huid echt door de 100% natuurlijke ingrediënten en juist de ingrediënten als wilde rozen hebben een hydraterende werking en anti aging werking.  De Face Oil Night zit ook in een flesje van 30 ml en kost ook  €22,50.Waarom een Face oil in plaats van een nachtcrème? 

Ik had me hier eerder niet goed in verdiept, maar ik weet nu waarom mijn huid bij het gebruik van vorige gezichtsproducten van drogisterijmerken zo trekkerig aanvoelde. De meeste creme's bestaan voor meer dan 70% uit water. Dat kan je huid helemaal niet opnemen dus het doet lang niet zo veel voor je huid. De producten die vooral in je huid trekken zijn de irriterende ingrediënten zoals parfum en alcohol en synthetische conserveringsmiddelen. De Face oils van Loveli bestaan voor bijna 100% uit pure oliën. Er is alleen vitamine E toegevoegd als antioxidant. Ik heb vaker producten mogen testen voor mijn blog, maar nog nooit ben ik zó fan geworden dat ik de producten blijf gebruiken. De 100% natuurlijke deo heb ik bijvoorbeeld onlangs besteld en ook aangeraden aan mijn moeder en vriendinnen😀Loveli Body Wash Coconut

Ik heb al eerder kennis gemaakt met een heerlijk foaming product van Loveli, namelijk de Face Wash, Dit gaf een heerlijk fluffy, zacht gevoel... echt alsof je een wolkje over je gezicht uitsmeert. Ik was dus ook heel benieuwd naar de bodywash. De geur Coconut leek me wel wat, en guess what? Ook de body wash vind ik geweldig! Een heerlijke subtiele kokosgeur, superzacht op je huid én voor meerdere doeleinden geschikt: je kunt 'm namelijk ook heel goed als scheerschuim gebruiken. Echt weer een topper van Loveli. Ik vergelijk het een beetje met de producten van Rituals qua luxe gevoel, maar dan met écht goede ingrediënten en wat minder het gevoel alsof je parfum over je hele lichaam hebt. Ik vind het dus een enorm pluspunt dat de bodywash lekker mild is, zowel qua geur als qua ingrediënten die lief zijn voor je huid (en dus niet uitdrogen). De Loveli Body Wash Coconut zit in een pompfles van 200ml en kost €15 euro. 

Benieuwd wat Loveli nog meer aan heerlijke producten in haar assortiment heeft? Neem dan eens een kijkje op de site😍


Een reactie posten