Loveli Face Wash & Face Mist Voor De Normale Tot Vette Huid

5 juni 2023

Als je een vette huid hebt dan zal je het wel herkennen: de meeste producten voor enkel een normale huid of voor alle huid types lijken als een laagje op je huid achter te blijven, voelen zwaar of juist vettig aan. Producten speciaal voor een normale tot vettere huid zijn dan ook aan te raden. Ik heb vooral een wat vettere huid rond de welbekende t-zone, bij je voorhoofd, neus en wangen. Ik was dan ook heel benieuwd naar de producten van Loveli die ik mocht reviewen. 


Loveli Face Wash normale tot vette huid

Ik koos voor de Loveli face wash (€15) en face mist spray(€15). De face wash leek me fijn voor na het reinigen van mijn make-up. Ik draag vaak waterproof make-up dus gebruik ik remover op oliebasis. Dat voelt op een vette huid niet fijn dus een product waar ik daarna mijn huid mee kan reinigen leek me prettig. Ik heb de face wash meegenomen op vakantie naar Italië, waar het een week lang rond de 30 graden was. Glimhoofd gegarandeerd 😂 Ik heb de face wash alle avonden na het reinigen van mijn gezicht gebruikt om alle laatste make-up restjes en make-up remover te verwijderen. Bizar wat er na het eraf halen van je make-up eigenlijk nog overblijft. De face wash haalt álles eraf en mijn huid voelde niet meer vettig én lekker verfrist. Aan het eind van de week viel het me op dat mijn huid minder vettig en glimmend is. Het is dus op langere termijn zeker effectief tegen een vette huid.


Loveli Face Mist normale tot vette huid

De face mist kun je ook nog gebruiken na het reinigen van je gezicht, maar ik vind 'm vooral heel fijn om tussendoor te gebruiken als verkoelende mist. Daarnaast helpt een mist oók als setting spray waardoor je make-up lang blijft zitten, dus in dit geval een win-win (vooral in warmere zomerdagen). Maar de spray is met name bedoeld voor ha het reinigen van je gezicht met de face wash. Water heeft namelijk een hogere PH-waarde dan je huid en de face mist herstelt die natuurlijke PH-waarde. 

De producten van Loveli zijn 100% natuurlijk en dat zie je terug aan de korte en fijne ingrediënten lijst. Ook de heerlijke geur is 100% natuurlijk, namelijk op basis van komkommerwater en groene thee. Er zijn geen schadelijke en irriterende stoffen in toegevoegd zoals alcohol en parfum, dus 100% troepvrij!

Loveli heeft een uitgebreide collectie aan gezichtsproducten, body- en hair care. Neem eens een kijkje!😍

Een reactie posten