Locahair Ervaring | De Goedkoopste Én Beste Remy Hair Extensions

23 juli 2021

Wie had het ooit gedacht... Na jarenlang de hair extensions van Luxury for Princess gedragen te hebben, gevolgd door de wereldberoemde Beauty Works hair extensions en MLY hair extensions - zijn deze 3 voor mij persoonlijk van hun troon geblazen door Locahair! Qua prijs-kwaliteit verhouding zijn deze hairextensions mij nieuwe nummer 1! Lees snel mee voor mijn ervaring met Locahair extensions.

Locahair ervaring | De beste prijs voor top kwaliteit


Twee maanden geleden schreef ik nog een artikel over de beste hair extensions waarin ik verschillende merken met elkaar vergeleek. Daar zat Locahair ook bij, alleen ik plaatste ze toen op de derde plek. Niet slecht natuurlijk, maar nu we 2 maanden verder zijn en ik de extensions van Locahair dus zo'n 3 maanden draag is mijn mening hélemaal bijgesteld. Dit zijn namelijk de beste hair extensions die ik ooit heb gehad. En dat weet je natuurlijk pas echt zeker na een hele tijd gebruiken, wassen, stylen en verven. Dit is mijn 3e set hair extensions (de vorige 2 droeg ik tegelijk omdat ze 100 gram waren) en hier wil ik graag een dedicated review aan wijden. Dit zijn de redenen waarom Locahair mijn nieuwe favoriete hair extensions merk is:

Locahair Ervaring

Locahair is écht de goedkoopste aanbieder
Voor kwaliteit betaal ik graag, daarom heb ik jarenlang geïnvesteerd in de beste A-merken zoals Luxury for Princess en BeautyWorks (die laatste wordt zelfs door de hele Kardashian-Jenner familie gedragen). Maar als je voor kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te betalen, dan is dat natuurlijk alleen maar fijn. Ik heb een vermoeden waarom Locahair zo goedkoop is ten opzichte van andere aanbieders. Waar je de meeste andere en ook duurdere hair extensions in een satijnen zakje, opbergtas of als prachtig roze met goud verpakt 'cadeautje' krijgt, zitten de Locahair extensions in een simpele transparante plastic verpakking. Geen fancy folders, gratis extraatjes of veel poespas: gewoon de hair extensions. De branding is dus wat simpel; maar wat geeft dat? Het gaat hier echt om de inhoud. En die stelt niet teleur😀

Locahair extensions zijn van dezelfde kwaliteit als bekendere A-merken
Locahair extensions zijn Remy human hair extensions, dat is de beste kwaliteit die er is. De haarschubben van Remy hair vallen in dezelfde richting als jouw eigen haar, waardoor het niet snel klit. Qua zachtheid en minimaal haaruitval zijn deze extensions hetzelfde als de duurdere merken. Ook is het haar ontzettend vol van begin tot eind. Sterker nog; waar ik van andere merken 280 tot 300 gram aan extensions droeg, is een set van 150 gram Locahair voor mij meer dan voldoende. 

Locahair extensions zijn de enige die langer zijn dan de omschrijving aangeeft
Wat mij ook opvalt is dat hair extensions van andere merken vaak niet zo lang zijn als de beschrijving aangeeft. Dan bestelde ik 20 inch oftewel 50 cm aan haar en als ik het dan ging meten was het haar amper 48 cm. Bij Locahair heb ik de 50 cm set besteld en deze is 55 cm lang. Dat is iets wat ik ook veel terug lees in andere recensies, en ik vind dat persoonlijk echt een bonus. Liever te lange hair extensions dan te korte.

Locahair Ervaring


Locahair extensions zijn de enige die écht klitvrij blijven
Het is een feit: hoe langer het haar, hoe sneller het klit. De reden dat ik wel 10 merken hair extensions heb geprobeerd, is omdat elke set extensions redelijk snel in de knoop raakte. Dan las ik dat dit kwam door de lengte, dus knipte ik er weer een stuk af. Zelfs als ik mijn sets tot net over mijn schouder af knipte, bleef het haar gedurende dag wel 10 tot 15 borstel sessies nodig hebben. Locahair heeft een speciaal product ontwikkeld wat al op hun hair extensions zit, genaamd Regenerium (een haarherstelvloeistof) en wat je ook nog apart erbij kunt bestellen. Hierdoor droogt het haar niet uit en blijft die zijdezachte glans écht in het haar zitten. Ik heb de hair extensions al gewassen (LET OP: gebruik altijd een shampoo zonder SLS en SLA want dat droogt enorm uit en beschadigd je extensions) en ik heb ze ook geverfd. Stijlen en krullen durfde ik met mijn andere, dure sets nooit, maar met Locahair heb ik het weer geprobeerd. Ik dacht: als dit het haar te erg beschadigd bestel ik zo weer een nieuwe set. Want over die prijs, daar ga ik het nu over hebben.

Locahair extensions: van €55 tot €210 euro
Locahair heeft 'gewone' clip in hair extensions - die heb ik - maar ook seamless clip in hair extensions, ponytails en bijvoorbeeld tape in hair extensions. De gewone collectie varieert van 25 cm en 70 gram hair extensions (€55 euro) tot en met hair extensions van 230 gram en maar liefst 60 cm (€195 euro). Ter vergelijking: de hair extensions van Luxury for Princess kosten rond de 300 euro voor 60 cm aan hair en die van Beauty Works gaan zelfs richting de 400 euro. De duurste set van Locahair is alsnog 'maar' 210 euro, wat voor hair extensions van deze top kwaliteit en die hoeveelheid volume en lengte, écht een koopje is.

Kortom: ik ben 3 maanden verder en ben nog elke dag verrast over de kwaliteit van Locahair extensions. Ik draag ze bijna elke dag, ga er ook mee slapen en kan ze dus gewoon krullen en stijlen zonder dat ze uitdrogen. De set die ik hier draag is de 150 gram 50 cm Kastanjebruin set en deze kost slechts €95 euro👀 Over de andere merken hair extensions die ik hier op lifebeautystyle.nl heb staan, ben ik uiteraard ook tevreden, anders zou ik ze niet promoten. Maar Locahair extensions? Die zijn gewoon nét dat stukje beter! 

Locahair Ervaring

Locahair Ervaring

Locahair Ervaring

*gesponsorde content


1 opmerking

  1. Wat mooi zeg! Je ziet echt helemaal niet dat je ze in hebt op de rechter foto!

    BeantwoordenVerwijderen