REVIEW | LADIVAL SUN PROTECTION

21 juni 2018

 

Ladival sun protectionNL: Hi allemaal! Wat zijn we allemaal toch blij met dit heerlijke zomerse weer! De temperaturen bereiken bijna 35 graden! Bij ons thuis ligt de tuin op het zuiden, aka: non stop zon, nergens schaduw, temperatuur tot 41 graden. Gelukkig hebben we een douche in de tuin om lekker onder af te koelen. Hoe graag ik ook de hele dag lig te zonnen, mijn huid beschermen vind ik ontzettend belangrijk.  Blogger Media stuurde mij twee sets Ladival zonbescherming om te testen.

Zonbescherming voor normale en gevoelige huid
Ikzelf verbrand vrijwel nooit en word snel bruin. De zonnebrand lotion voor normale huid was dus echt iets voor mij. Mijn moeder en mijn zus verbranden wel snel en hebben een gevoelige huid. De zonnebrand gel voor gevoelige huid liet ik hun daarom testen, aangezien we allemaal de afgelopen dagen in de zon lagen te bakken;)

Eerste indruk
Wat mij qua verpakking meteen op viel is dat er geen parfum, kleurstoffen en conserveringsmiddelen inzitten. De geur is inderdaad neutraal. Ik heb het product over mijn hele lichaam en gezicht gebruikt. Zowel de lotion als de gel laten geen witte waas achter en trekken ontzettend snel in! Voor mijn gevoel heb ik heerlijk de hele dag beschermd in de zon kunnen liggen. Het voelde ook totaal niet plakkerig of alsof ik iets op mijn huid gesmeerd had. Het was wel echt héel warm, dus ik sprong geregeld onder onze buitendouche. Fijn om te weten dus dat de zonnebrand waterproof is!

Na een dagje zonnen?
Ikzelf ben totaal niet verband en juist lekker bijgekleurd. Voor mijn gevoel was de aftersun niet eens nodig, maar deze heb ik 's avonds toch op gedaan. Mijn huid voelde heerlijk gehydrateerd. Mijn zus en moeder zijn lang niet zo verbrand als normaal met de zonnebrand gel voor gevoelige huid. Wel was mijn zus vergeten haar schouders/bovenrug in te smeren, dus daar was ze wel verband. Gelukkig had ik dus de aftersun gel. Deze prikte totaal niet op een verbrande huid en voelde meteen verkoelend aan. 

Al met al hebben ik en mijn test team geen éen negatief puntje kunnen vinden aan Ladival zonbescherming. Wat een top producten! De afgelopen 3 dagen hebben  wij Ladival gebruikt alvorens de zon in te gaan en we zijn overtuigd. Ken je dat, dat wanneer je een product vind wat écht voor jou werkt en je niets anders meer wilt? Voor ons is Ladival zeker weten dé zonbescherming die we nodig hebben :)

Ladival sun protection

Ladival sun protection


Ladival sun protection

Ladival sun protection

Een reactie posten