REVIEW | LANI BEACH BABE HAIR IN A BOTTLE

16 mei 2018

 review Lani hair beach babe in a bottleNL: Meiden, ik had echt zó zin om deze review met jullie te delen! Ik ben helemaal enthousiast over Lani beach babe hair in a bottle. Lani benaderde mij op instagram en stuurde mij een flesje toe om uit te proberen. Normaal test ik producten wat langer dan een dag, maar sinds ik het gister binnen kreeg heb ik het al uitgeprobeerd en ik ben super blij! Het is een mix van 100% natuurlijke tropische oliën en het zit in een flesje van 100ml, t.w.v €12,28. Toen ik las wat Lani allemaal voor je haar doet was ik al overtuigd♥
  • Lani laat je lokken glanzen
  • Lani zorgt ervoor dat je haar vocht vasthoudt
  • Lani beschermt tegen haarbreuk en gespleten punten
  • Lani maakt droog en pluizig haar weer beheersbaar
  • Lani herstelt beschadigd haar
  • Lani maakt je haar makkelijker te stijlen
  • Lani verzacht een droge en jeukende hoofdhuid

Ik heb Lani in mijn haar gedaan van hoofdhuid tot puntjes en 2 uur laten intrekken. Daarna waste ik mijn haar zoals normaal. Toen het opgedroogd was heb ik nog een minuscuul beetje op de punten van mijn haar gedaan, en het is super zacht en glanzend! Lani is eigenlijk geen leave-in product, maar ik heb toch een beetje op droog haar gedaan omdat mijn punten erg droog zijn van het bleken. Het verschil met de eerste en tweede foto vind ik super goed te zien. Ik heb het mijn mama ook laten testen, zij bleekt haar haar regelmatig en ook zij zag meteen verschil!

Ik en Lani weten zeker dat jullie het net zo gaaf zullen vinden, daarom heb ik een kortingscode van 20% korting voor jullie: MALULANI20 


review Lani hair beach babe in a bottle


Een reactie posten