Hyaluronzuur filler ervaringen

  Hyaluronzuur filler ervaringen

Wil jij hyaluronzuur fillers en ben je op zoek naar ervaringen? Dan ben je op het juiste adres! Ik heb heel wat hyaluronzuur filler ervaring en deel deze graag met je. Hopelijk helpt dit je bij het kiezen van de filler die het beste bij jou past. Ik ben natuurlijk geen cosmetisch arts, dus heb je vragen die niet over mijn eigen ervaringen gaan? Dan kun je het best contact opnemen met een erkend cosmetisch arts.

Mijn ervaring met de hyaluronzuur filler Restylane

Laat ik voorop stellen dat alle soorten veilige fillers van hyaluronzuur gemaakt zijn. Permanente fillers van bijvoorbeeld siliconen of oliën zijn al jaren bij wet verboden. Hyaluronzuur filler zijn fillers van het huideigen hyaluronzuur: dit komt van nature al in de huid voor. Daarom zijn er geen bijwerkingen van hyaluronzuur fillers. Mijn ervaring met de hyaluronzuur filler Restylane is redelijk positief. Ik heb 2x Restylane in mijn lippen gehad, wat beide keren 3 á 4 maanden bleef zitten. Het gaf een natuurlijk resultaat, maar de filler an sich was behoorlijk pijnlijk om te injecteren. Dit in tegenstelling tot de filler Juverderm, waar ik hieronder mijn ervaring over deel.

Mijn ervaring met de hyaluronzuur filler Juvederm

Met de hyaluronzuur filler Jevederm heb ik heel goede ervaringen. Deze filler heb ik één keer in mijn lippen gehad, 1 x in mijn kin en 4x in mijn neus voor mijn liquid nosejob / neuscorrectiemet fillers. In mijn lippen bleef de filler 6 maanden zitten, in mijn kin 1 jaar en in mijn neus 1,5 tot 2 jaar. De filler Juvederm die ik had is Juvederm Volbella, een stevige en stugge filler. De prijs hiervan ligt een stuk hoger dan bijvoorbeeld Restylane, namelijk zo’n 200 tot 300 euro per ml.

Mijn ervaring met de hyaluronzuur filler Belotero

Ook met de hyaluronzuur filler Belotero heb ik heel fijne ervaringen. Ik heb deze filler in mijn neus geïnjecteerd gehad voor mijn neuscorrectie met fillers. Het enige verschil wat ik ervan merkte is de stugheid: deze filler is nog net wat minder vloeibaar dan de Juvederm. Qua prijs verschilt deze filler niet met de Juvederm.

Let er altijd op dat fillers van een erkend merk zijn, zoals Restylane, Kiss, Juvederm of Belotero. Als je twijfelt, bijvoorbeeld omdat ze bij een kliniek stukken goedkoper zijn dan bij anderen? Dan zit je vaak niet goed. Doe dus goed je research en zoek ervaringen op van anderen.

Ook leuk voor jou:


Bekijk de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en de positieve impact ervan op mijn zelfbeeld.


Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox