belotero filler ervaringen

belotero filler ervaringen


Wil jij belotero filler en ben je op zoek naar ervaringen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik heb heel wat belotero filler ervaring en deel deze graag met je. Hopelijk helpt dit je bij het kiezen van de filler die het beste bij jou past, want naast belotero heb ik ook vaak Juvederm en Restylane gehad. Ik ben natuurlijk geen cosmetisch arts, dus heb je vragen die niet over mijn eigen ervaringen gaan? Dan kun je het best contact opnemen met een erkend cosmetisch arts.

Mijn ervaring met de hyaluronzuur filler Belotero

Met de filler Belotero heb ik heel fijne ervaringen. Ik heb deze filler in mijn neus geïnjecteerd gehad voor mijn neuscorrectie met fillers. Het enige verschil wat ik merkte in vergelijking met Juvederm is de stugheid: deze filler is nog net wat minder vloeibaar dan de Juvederm. Qua prijs verschilt deze filler niet met de Juvederm. Belotero en Juvederm zijn voor mijn gevoel dus nagenoeg gelijk en perfect voor het opvullen van bijvoorbeeld jukbeenderen, kaaklijn, kin of neus.

Mijn ervaring: zo lang blijft de Belotero filler zitten

In mijn neus en kin bleef de belotero filler beide keren tussen de 1,5 en 2 jaar zitten. Voor een filler is dat heel lang! Deze filler bleef zo lang zitten doordat het een stuggere filler is en doordat de plek waar de filler geïnjecteerd werd niet zo beweeglijk is als bijvoorbeeld je lippen.

Hoeveel kost de belotero filler? 

Belotero is een erkend merk met keurmerk. De filler kost gemiddeld tussen de 200 en 300 euro per milliliter. Hoeveel ml filler je nodig hebt is per persoon en gebied waar je het wilt injecteren verschillend. Voor mijn neus en kin was 1,5 ml genoeg, maar je kaaklijn bijvoorbeeld heeft al gauw 4 ml nodig om verschil te kunnen zien.

Let er altijd op dat fillers van een erkend merk zijn, zoals Restylane, Kiss, Juvederm of Belotero. Als je twijfelt, bijvoorbeeld omdat ze bij een kliniek stukken goedkoper zijn dan bij anderen? Dan zit je vaak niet goed. Doe dus goed je research en zoek ervaringen op van anderen.

Dit wil je ook niet missen

Bekijk de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en de positieve impact ervan op mijn zelfbeeld.


Meld je aan voor de nieuwste Life, Beauty & Style artikelen in je mailbox