Finaste Review | Waterproof Trendy Sieraden

14 februari 2024

Finaste is Zweeds voor 'de mooiste'. En de mooiste sieraden vind je zeker bij de webshop Finaste! Ik ben sinds een aantal jaar groot fan van waterproof, goldplated sieraden die ik (bijna) nooit af hoef te doen. Betaalbare sieraden van hoge kwaliteit vind je echt niet overal, maar bij deze webshop weet je zeker dat alle sieraden mooi blijven. Veel sieraden maken ze namelijk met de hand in hun eigen atelier in Nederland. Hier graveren ze ook sieraden door je naar jouw wens kunt personaliseren. De sieraden zijn gemaakt van stainless steel en de gouden sieraden bevatten tevens een laag goldplating. Aangezien ik van goud houd, heb ik voor een goldplated ring, ketting en armbanden gekozen. Bekijk hieronder de nieuwste aanwinsten in mijn sieraden collectie😁Gepersonaliseerde goldplated armband

Mijn favoriete item is de graveerbare gouden tennis armband mét strass steentjes (bling + goud = 💓) en een gepersonaliseerde bedel. Ik houd ervan om iets persoonlijks in mijn sieraden te verwerken. De bedel op deze armband is voorzien van de letter L, van mijn dochtertje Loïs. Van armbanden kan ik sowieso nooit genoeg krijgen. Ik ben in het bijzonder fan van fijne schakelarmbandjes of losvallende armbandjes zoals deze prachtige shiny variant. Ik houd niet echt van bangles of grove schakelarmbanden, maar die hebben ze wel. Van fijntjes en minimalistisch tot statement armbanden met bedels, parels of strass steentjes. Finaste speelt graag in op trends en dat zie ik terug in de collectie fijnere bedelarmbandjes, die je super leuk kunt mixen en matchen!
Naast de bedelarmband heb ik ook een fijn schakelarmbandje met drie steentjes gekozen, die weer perfect matcht bij de luxe gouden ring met wederom drie steentjes. Ik draag de ring en armband dan ook aan dezelfde hand.  Ook deze ring is gemaakt van verguld stainless steel, waardoor hij niet verkleurt. Voor mij een must, want ik doe mijn ringen eigenlijk nooit af. Natuurlijk kunnen sieraden op den duur doffer worden als je ze altijd omhoudt met handen wassen en douchen etc, maar het gouden kleurtje: daar heb je lang plezier van! Maar wist je dat de meeste sieraden ook qua kleur te personaliseren zijn? De meesten hebben namelijk een zilveren én goudkleurige variant.

Waar ik ook ontzettend blij mee ben is deze statement ketting met -tsja, je houdt van bling of niet - een hoop strass steentjes! De strass steentjes hebben een druppelvorm, wat ik zelf altijd een luxe uitstraling vind geven. Ik draag de ketting elke dag, ik vind 'm door de lengte bij elke soort outfit passen. Over een col zou het ook nog passen, maar meestal draag ik juist een wat lagere neck line zodat de ketting echt kan shinen!
Was jij voor het lezen van mijn review al bekend met de webship Finaste? Ik zou zeker eens een kijkje nemen als je op zoek bent naar kwalitatieve sieraden die lang meegaan... en niet geheel onbelangrijk: voor hele fijne prijsjes 😊 Denk aan gemiddeld tussen de 20-40 euro voor zo'n mooie armband of ketting bijvoorbeeld!


Een reactie posten