Je Dierbaarste Herinneringen Vastleggen Met Een Fotoboek Van Fotofabriek

15 januari 2024

De laatste tijd - eigenlijk vooral sinds ik moeder ben - hecht ik nog meer waarde aan mijn mooiste herinneringen vastleggen. De tijd gaat immers zo snel! Ik heb bijvoorbeeld van mijn dochter Loïs haar eerste jaar alle favoriete foto's verzameld en deze laten afdrukken in een prachtig dik fotoboek... iets wat we er geregeld bij pakken en er gezellig met vrienden en familie doorheen bladeren. Zo wil ik dat ook doen van de vele mooie foto's na de feestdagen, met al mijn familie bij elkaar. Extra waardevol nu, omdat mijn oma er afgelopen kerst nog bij was maar zij is vorige week helaas overleden. Des te waardevoller is het om je mooiste en meest dierbare foto's vast te leggen in iets tastbaars: een prachtig album wat je er altijd bij kunt pakken. Dat kun je gemakkelijk doen bij Fotofabriek! Lees je mee?

Supersnel je nieuwe fotoboek in huis

Waar je bij de meeste foto aanbieders online ofwel je foto's kan laten afdrukken of een album kunt  samenstellen, viel het me meteen op dat er bij Fotofabriek veel meer opties zijn. Van het laten afdrukken van losse foto's, tot het samenstellen van je eigen fotoalbum, een foto als wanddecoratie (bijvoorbeeld op canvas), fotokalenders en zelfs feestartikelen met je eigen foto's erop. Dat laatste was een leuke optie geweest voor Loïs haar eerste verjaardag, maar toen kende ik Fotofabriek nog niet. Nu gelukkig wel, want weet je wat ik nou altijd vervelend vind? Die lange productietijd van je gepersonaliseerde producten 🙈... Dat heeft Fotofabriek dus niet! Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland; zo hebben zelfs exclusieve fotoboeken maar een productietijd van 5 werkdagen. Je gepersonaliseerde fotoproduct heb je dus snel in huis.

Fotofabriek is dus niet zomaar een online printservice waar je kan kiezen voor een foto-afdrukken, maar echt een creatief platform dat jou de controle geeft over het ontwerpen van gepersonaliseerde fotoproducten. Met gebruiksvriendelijke tools en hoogwaardige afdrukopties maakt Fotofabriek het mogelijk om zelf je mooiste herinneringen vast te leggen in een fotoproduct naar keuze. Zelf ben ik dus vooral fan van fotoboeken, omdat ik die er makkelijk bij pak als ik op de bank zit met een kop thee. Even heerlijk terug in de tijd duiken! 

Fotoboek maken vanaf je smartphone

Een fotoboek maken bij Fotofabriek is een feest op zich! Je hoeft geen apps of software te downloaden (dit kan wel als je offline wil werken) en je kan op elk apparaat aan de slag. Dat vind ik echt een pluspunt, want eigenlijk staan al mijn foto's op mijn mobiel. Dan is het best vervelend als je alleen via een laptop je album kunt samenstellen, maar dat is dus niet nodig bij Fotofabriek. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en from scratch een album maken, of je kiest net als ik voor een kant-en-klaar template. Super simpel, want dan hoef je niets meer te schuiven: alle (aanpasbare) titels, bijschriften en vlakken voor de foto's staan al klaar. Zo maak je heel makkelijk jouw fotoboek waarin je je mooiste herinneringen vast legt.

Ben je benieuwd naar de andere fotoproducten, kaarten of bedrukte textielproducten? Neem dan een kijkje op Fotofabriek.nl. 

Tip: Fotofabriek heeft t/m 31 januari 24% korting op agenda's en kalenders🎉

Een reactie posten