MLY Hair Extensions Chocolate Balayage 300 gram | Styling Tips + Kortingscode

30 september 2023

Ik wilde weer eens wat anders met mijn haar. Lang natuurlijk, want dat wil ik altijd - maar ook een andere kleur! Ik zag dat één van mijn favoriete hair extensions merken MLY een super mooie kleuren combi had: Chocolate Balayage. De aanzet is chocoladebruin en de kleur loopt over naar een mix van verschillende bruin en blond tinten, zowel wat warmer als wat koeler. Dit leek mij de perfecte kleur om mijn eigen haar op af te stemmen. Zo gezegd, zo gedaan: mijn haar en de MLY hair extensions zijn een match made in heaven. Ik heb de 300 gram set van 50cm, wat de meeste volle set is die MLY heeft én die ik zelf ooit heb gedragen. Ik neem je mee in wat styling tips om deze prachtige hair extensions te stylen zonder ze te beschadigen. Lees je mee?
MLY hair extensions Chocolate Balayage set 300 gram 50 cm

Ik heb de hair extensions in 2 delen gekregen: een quad weft van 50cm en 80 gram (die ook super goed werkt voor als je alleen volume wil) en de 220 gram set die ook 50cm lang is. In totaal dus 300 gram haar.  De kosten van deze set zijn €299,95. Dat lijkt een hoop geld, maar zoals ik eerder in mijn vergelijking van mijn top 10 hair extensions merken  aangaf, is de prijs-kwaliteit van deze extensions echt ge-wel-dig. Daarnaast zijn de meeste andere merken duurder voor precies dezelfde lengte en hoeveelheid, dus MLY springt er echt weer uit qua prijs-kwaliteit verhouding. 300 gram is namelijk écht veel haar, maar pijn door de clipjes heb ik met deze extensions nog nooit gehad. Daarnaast gaan ze echt ontzettend lang mee als je ze goed verzorgd; mijn vorige set heb ik bijna 2 jaar gehad. Daar moet ik wel bij zeggen: qua styling kun je beter wel heel lief zijn voor de extensions zodat ze niet uitdrogen. Ik heb dé tip voor je als je krullen in je extensions wil, zonder het haar te beschadigen.


Hair extensions stylen & krullen zonder hitte

Het mooie van clip in hair extensions is dat je ze apart van je eigen haar kunt stylen. Ik heb een manier ontdekt om krullen in het haar te krijgen die écht heel lang blijven zitten, zonder hitte te hoeven gebruiken. Op mijn eigen haar doe ik dit wel, maar dan krul ik alleen de punten een beetje zodat ze meegaan in de krullen van de extensions. Wat ik doe is heel simpel: met een spray maak ik de hair extensions vanaf halverwege tot aan de punten nat met water. Het hoeft echt niet drijfnat te zijn. Vervolgens leg ik de hair extensions op een handoek uit en verdeel ik de extensions over meerdere stroken. Deze stroken rol ik op in mijn hand en leg ze neer als een opgerold 'nestje'. Dit doe ik met alle extensions en vervolgens laat ik ze de hele dag zo opdrogen. Je hoeft er geen föhn of haarlak voor te gebruiken: omdat ze in die vorm opdrogen blijft de krul er goed in zitten. De volgende dag kam ik ze uit en clip ik ze in mijn haar. Mijn eigen haar heb ik dan een beetje gekruld zodat ze bij de extensions matchen.

Als ik mijn haar en de hair extensions niet style dan vind ik het alsnog heel mooi. Mijn eigen haar is van nature stijl en de hair extensions komen ook stijl en super zacht uit de verpakking. Hieronder heb ik ze enkel ingeclipt en geborsteld.MLY hair extensions met kortingscode MALU5

Ik heb in samenwerking met MLY hairextensions een kortingscode voor mijn lezers: MALU5 voor €5 euro korting op je bestelling, geldig op alle sets 😊 Mocht je niet alleen benieuwd zijn naar hoe ik de extensions dus hittevrij style, maar ook naar hoe ik ze mooi blendt? Bekijk dan dit eerdere artikel over mijn MLY hairextensions blenden in mijn eigen haar. 

Een reactie posten