Gepersonaliseerde Sieraden Van KAYA Sieraden

16 januari 2023

Sinds ik moeder ben hecht ik nog meer waarde aan kleine dingen die geen moeite kosten, maar waardoor ik er toch gewoon verzorgd uit kan zien. Zoals het dragen van goud vergulde sieraden: deze doe ik niet af (ook niet met douchen) en sta dus altijd op met oorbellen en armbandjes en ringen om. Voorheen wisselde ik heel vaak tussen sieraden, maar met ochtenden die nog wel eens hectisch kunnen zijn denk ik nu vaak: ik kies een mooie combi en die draag ik de komende tijd gewoon. Hoef ik daar niet meer over na te denken. Ik heb nu een prachtige nieuwe ´set´ sieraden van KAYA Sieraden die ik inmiddels elke dag met heel veel plezier draag. Ze zijn dan ook éxtra bijzonder, want ze zijn gepersonaliseerd op mijn dochtertje Loïs.Gepersonaliseerde sieraden

Het eerste item wat ik heb van KAYA Sieraden is een goud verguld armbandje met de naam van mijn dochter Loïs erop. De basis is sterling zilver, maar de laag eroverheen is goud. Op de site van KAYA Sieraden staat dat dit gouden laagje bij de één binnen 3 maanden verkleurt en bij de ander nooit, dit is afhankelijk van de PH-waarde van je huid. 


Ik heb eerder bij KAYA sieraden besteld en dat armbandje heb ik ook erg veel gedragen, ook in zwembaden en de zee. Dit is nooit verkleurd, dus de sieraden die ik nu heb zullen dit waarschijnlijk ook niet gauw doen. Top kwaliteit wat mij betreft! Ik heb ook een ring met het initiaal L en oorbellen die je kunt afstemmen op jouw geboortemaand. Ik heb echter voor de maand april gekozen puur omdat ik precies zulke oorbellen zocht in goud met witte steentjes. Als je ze wel voor jouw geboortemaand wil uitzoeken, dan hebben ze dus een specifieke kleur.


 

Bedels voor armband

Bij KAYA Sieraden kun je ook losse bedels voor armband kopen. Bijvoorbeeld hartjes of ronde discs, zoals die bij mijn armbandje. Je kunt deze ook laten graveren, bijvoorbeeld met een naam of vingerafdruk. Zelfs een tekening van je kindje of een naam in je eigen handschrift laten graveren is mogelijk. Mijn zus en ik hebben een keer een gepersonaliseerde bedel laten maken voor onze moeder met Moederdag. Maar ook voor de verjaardag van een dierbare is dit natuurlijk een leuk idee😊


 


Kinderoorbellen

Ook leuk bij KAYA sieraden: de eerste oorbelletjes voor je kind! Ze hebben de leukste kinderoorbellen in sterling zilver: van knopjes tot hangers en van regenboogjes tot roze lieveheersbeestjes. Alle oorbellen van KAYA Sieraden zijn trouwens afgewerkt met een rhodium laagje. Zo blijven ze extra lang mooi.

Heb jij je oog laten vallen op een mooi sieraad? Doe dan mee met onze winactie op Instagram en maak kans op 30 euro shoptegoed💝


Een reactie posten