Outfit | Bloemen & Denim

26 juli 2020

Sinds de lockdown hier in Nederland begon, ben ik héél lang niet meer écht op pad geweest. Ik ging natuurlijk de deur uit om Evi uit te laten en booschappen te doen, maar mijn social life stond echt maanden op een laag pitje (familie zag ik heel af en toe) en qua vrienden echt nul. Nu er steeds meer versoepelingen komen ben ik weer meer aan het afspreken, maar ik probeer natuurlijk alsnog echt afstand te bewaren. Zo ging ik afgelopen weekend met Evi in de trein, naar mijn zus en haar hondje Abby.

Omdat ik al die maanden vooral binnen heb gezeten en niemand had gezien, liep ik er lekker comfy bij in mijn joggingbroek en haar op een knotje. Voor dit uitstapje had ik echt zin om er eens meer werk van te maken! Lekker make up op, haar in de krul, vrolijke rok aan, ready to go! Mijn zus had (hoe kan het als tweeling anders) toevallig ook een super fleurige maxi jurk aan. Met allebei de honden op pad trokken we best wat bekijks met onze kleurige outfits en twee van die witte fluffy hondjes👀😜 We hebben lekker een latte macchiato gedronken en geluncht - guilty pleasure alert- met kroketten en frietjes! Tsja, het was weekend.

Waar ik een hele tijd écht alleen maar broeken en leggings droeg (Kardashian-achtige leggings hé, niet van die witte doorschijnende driekwart leggings hoor ;) ben ik nu dus helemaal van de jurkjes en rokjes. Deze maxi rok is zo'n leuk exemplaar! Van de New Look, via Zalando. Voor meer outfit details, check ze hieronder:

Rok: New Look | Top: H&M | Spijkerjasje: Bershka | Sneakers: All Stars | Tas: Karl Lagerfeld

Shop mijn designer kast! Tweedehands tassen, schoenen en accessoires van Gucci, Givenchy, Michael Kors & meer


ootd outfit of the day style fashionblogger malu swartjes bles magazine

ootd outfit of the day style fashionblogger malu swartjes bles magazine

ootd outfit of the day style fashionblogger malu swartjes bles magazine


Wil je op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Volg mij dan  op Facebook Instagram en YouTube voor de laatste updates

Bekijk hieronder de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en hoe dit een grote positieve impact had op mijn zelfbeeld.


1 opmerking