Zo Style Je De Isabel Marant Bekett Sneaker

21 januari 2020

Zo Style Je De Isabel Marant Bekett Sneaker


De Isabel Marant Bekett sneaker, wie kent ze niet? Ik heb het over de one of a kind sleehak sneaker met 'kussentjes' aan de voorkant. De sneaker werd een aantal jaar geleden ontzettend populair en is vandaag de dag nog steeds een echte must-have. Alleen die prijs (gemiddeld €500,-), die is iets minder must have. Er zijn dan ook veel lookalikes op de markt en zelf heb ik ook een paar lookalikes die er precies zo uit zien als de originele Bekett sneaker, maar dan van de Sacha (en ze zijn van echt leer!). De sneakers ogen al gauw wat lomp, dus naar mijn 'mening' zijn er een aantal style regels over hoe je de Bekett sneakers het beste kunt combineren.


Shop mijn designer kast! Tweedehands tassen, schoenen en accessoires van Gucci, Givenchy, Michael Kors & meer

Draag ze met een skinny jeans

Wil je jeans dragen bij deze sneakers? Persoonlijk vind ik deze het best en het mooist tot hun recht komen met een skinny jeans. Zelf heb ik wel eens een broek met rechte broekspijpen aan gehad in combinatie met de sneakers. De broekspijp valt dan precies op de sneaker, op het stuk wat om je enkel valt. Dat maakte mijn onderbenen optisch korter en breder. Draag je een skinny jeans, dan vallen de broekspijken precies in de sneaker, en valt de klittenbandsluiting om de enkel ook om de broekspijp heen. Daardoor lijken je benen juist langer én slanker.

Of kort óf lang... 

Niet alleen de breedte van je broekspijpen maken naar mijn mening verschil. Ook voor de lengte geldt dit in mijn ogen. Voor zowel een broek als rok. Een minirok in de zomer met de Beketts eronder? Vind ik persoonlijk erg gaaf staan! Maar met een midirok? Of een culotte (ook nog eens erg wijde broekspijpen)... Dat maakt het geheel al gauw wat lomper en verkleint optisch ook weer, omdat je voeten én en je enkels weg vallen door het model van de sneakers. Zo lijkt je dus korter. Laat het effect van een midirok of een 7/8e lengte culotte nu precies hetzelfde effect hebben👀

En verder?

Naast deze twee style rules die ik zelf altijd in mijn achterhoofd houd wanneer ik deze sneakers aantrek, vind ik de sneakers ontzettend veelzijdig om te stylen. Ik ben echt dol op de Bekett sneakers in combinatie met skinny jeans, een oversized shirt en een leren jasje. Of een strakke (nep)leren legging met een blouse en lang vest. Daarnaast maak ik graag een combi tussen casual en chic met de sneakers. An sich zijn ze best casual, maar met een mooie statement tas en lange blazer maak je de hele look al gauw een stuk netter.

Wat vind jij? Gave sneakers die je -wellicht met een aantal style regels- heerlijk kunt dragen? Of ben je misschien wel helemaál geen fan van deze sneakers? Laat het weten in de comments :)Grappig! Deze collage heb ik in 2015 op mijn fashionblog toen der tijd gebruikt, spot je mij rechts onderin met zwart/witte Bekett sneakers?


https://nl.pinterest.com/pin/105764291221662701/

http://nouw.com/ellentranfors/isabel-marant-sneakers-22997957

https://weheartit.com/entry/132359644

Bekijk hieronder de documentaire Reflectie, waarin ik vertel over mijn ervaring met neus fillers (liquid nosejob) en hoe dit een grote positieve impact had op mijn zelfbeeld.2 opmerkingen

  1. Fabién Willemsenjanuari 23, 2020

    Leuk om te zien hoe je ze zou stylen! Ik vind deze sneakers echt heel vet, maar wil dan wel de orginele.. en die vind ik toch wel heel duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blijf ze wel leuk vinden! Maar dan wel in het zwart of beige, fijn weekend :)

    BeantwoordenVerwijderen