Je Badkamer Pimpen? Makkelijker Dan Je Denkt!

20 juli 2019


Je droomhuis… Daarbij denk je waarschijnlijk aan een open keuken met een kookeiland, een heerlijk knusse woonkamer en een warme, fijne slaapkamer. Misschien heb je wel een hele Pinterest collectie aan ideeën en inspiratie voor als je gaat verhuizen, of gewoon omdat je binnenkort de inrichting van je huis wilt veranderen.

Ik ben ongeveer een maand geleden verhuisd en we hebben werkelijk alles aangepakt! Als je dan toch bezig bent, dan maar meteen het hele appartement omtoveren ;) Die mooie keuken is er gekomen, net als een knusse woonkamer en een heerlijke slaapkamer. Maar de badkamer? Die hebben we gelaten zoals ‘ie was. In eerste instantie dachten we: ach, alleen wij zelf zien als enigen de binnenkant van de badkamer, wat maakt het uit dat die niet gepimpt is. Toch leek het me na de eerste weken wel wat om met relatief kleine veranderingen mijn badkamer om te toveren. Na een korte speurtocht online kwam ik bij Douche-concurrent uit voor wat mooie items en een heleboel inspiratie.

Een douchewand in plaats van een douchegordijn
Je kent het wel, je hebt de luxe van een bad-douche combinatie, maar je bent altijd met zo’n douchegordijn in de weer. Toen ik vanuit huis ging samenwonen en dus gewend was te douchen in een cabine, miste ik ineens het luxe gevoel van een cabine. Geen gespat met water, geen nat douchegordijn tegen je aan. Ik ontdekte dat er een douchewand bestaat die je op je badrand kunt monteren, zodat je douchegordijn plaats kan maken voor een echte cabine! Zo zijn er douchewanden die openklappen zoals een deur, ook erg handig! En die fijne prijsjes, daar keek ik echt van op. Er is nu sale, dus er zijn douchewanden vanaf een kleine 100 euro.

Een nieuwe badkamerspiegel
Goed licht en een spiegel om jezelf goed kunnen zijn toch wel handige factoren als je elke ochtend je make-up staat te doen. Bij douche-concurrent vond ik een badkamerspiegel met geintegreerde LED verlichting aan de boven en onderzijde. Deze handige spiegel is verkrijgbaar in verschillende formaten, en naar mijn mening een echte musthave! Ik zag ook dat er spiegels beschikbaar zijn met verwarming, hoe fancy is dat?

Kleine accessoires
Je kunt natuurlijk ook met accessoires je badkamer een nieuwe look geven, ook daar hebben ze er op de webshop van douche-concurrent genoeg van. Van WC borstels tot aan leuke zeeppompjes, geurstokjes, wasmanden, badmatten en gift-sets. Mocht je het echt klein willen houden qua veranderingen, dan kan een nieuwe badmat en alle handdoeken en washandjes in een andere kleur ook al wonderen doen voor een nieuwe look en feel!

badkamer inspiratie

Een reactie posten